Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Moisture Bomb Mask by Garnier

Garnier,  Moisture Bomb Tissue Mask

Ο ΦΥΣΙΚΟΣ  ΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ

ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ 

Σήμερα, το 91%* των γυναικών πιστεύουν πως η ωρίμανση της επιδερμίδας είναι φυσιολογική, θέλουν όμως να προστατέψουν το πρόσωπό τους ενυδατώνονάς το σωστά, γιατί η σωστή ενυδάτωση καθυστερεί την ωρίμανση. 

ΑΦΘΟΝΗ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ: 
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΥΓΙΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ 

Η σύγχρονη αντίληψη είναι πως η ενυδάτωση και η κατάλληλη ρουτίνα φροντίδας του προσώπου είναι απαραίτητες για μια όμορφη και λαμπερή επιδερμίδα. Οι γυναίκες σήμερα γνωρίζουν καλά πως ο μεγαλύτερος εχθρός τους δεν είναι η ηλικία, ούτε ο χρόνος που περνά. Οι πραγματικοί εχθροί της επιδερμίδας βρίσκονται παντού, όπως οι ακτίνες UV, η ατμοσφαιρική ρύπανση και οι αλλαγές της θερμοκρασίας που αποδυναμώνουν και αφυδατώνουν την επιδερμίδα καθημερινά, αφήνοντας την θαμπή, με ατέλειες ή ακόμα και γραμμές. Η λύση; Άφθονη ενυδάτωση. 

ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΜΙΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΣΕ ΜΟΛΙΣ 15 ΛΕΠΤΑ 

Εμπνευσμένη από τη νέα τάση στη φροντίδα της επιδερμίδας που έρχεται από την Ασία, όπου οι γυναίκες απαιτούν υψηλής ποιότητας φροντίδα προσώπου, η Garnier SkinActive παρουσιάζει τις Moisture Bomb Tissue Masks. Αυτή η νέα γενιά υφασμάτινης μάσκας προσώπου, που εμπνεύστηκε από την ασιατική εμπειρογνωμοσύνη, αποτελεί μια έκρηξη αποτελεσματικότητας για σφριγηλή, αναζωογονημένη, υγιή και λαμπερή επιδερμίδα. Οικονομική και εύκολη στη χρήση, η Garnier SkinActive προσφέρει αυτήν την προηγμένη τεχνολογία σε κάθε γυναίκα, σε όλον τον κόσμο.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ MOISTURE 
BOMB TISSUE MASK

Μια έκρηξη αποτελεσματικότητας που προσφέρει την ενυδάτωση μιας εβδομάδας σε μόλις 15 λεπτά,
χάρη: - Στην τεχνολογία ενάντια στην αφυδάτωση, με φυσικά ενεργά συστατικά, υαλουρονικό οξύ και ενυδατικό serum, που ενυδατώνει την αφυδατωμένη επιδερμίδα προσφέροντας στις επιφανειακές στοιβάδες 24 ώρες διαρκούς ενυδάτωσης. Η μάσκα επίσης ενδυναμώνει τη φυσική προστασία του δέρματος, θωρακίζοντάς το ενάντια στους εξωτερικούς παράγοντες, ώστε να διατηρεί τη νεανική του όψη. - Στο ύφασμα από 100% φυσική φυτική κυτταρίνη που προσκολλάται άψογα στο περίγραμμα του προσώπου και λειτουργεί σαν ενυδατική κομπρέσα, ενυδατώνοντας κάθε σημείο του προσώπου. Με τις Moisture Bomb Tissue Masks, η επιδερμίδα γίνεται ξανά σφριγηλή και λαμπερή, ακτινοβολώντας υγεία και φρεσκάδα. 

ΜΙΑ ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΜΑΣΚΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΓΥΝΑΙΚΑ 
ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ 

Με σκοπό να προσφέρουν στις γυναίκες ένα άψογο προϊόν φροντίδας προσώπου, οι Moisture Bomb Tissue Masks εμπλουτίστηκαν με ενεργά φυσικά συστατικά για να ταιριάξουν σε κάθε τύπο επιδερμίδας.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΜΑΣΚΑ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗΣ 
ΡΟΔΙ + ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ + ΕΝΥΔΑΤΙΚΟ SERUM 
ΜΙΑ ΕΚΡΗΞΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΑΦΥΔΑΤΩΜΕΝΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ 


Η Moisture Bomb Tissue Mask για αφυδατωμένες επιδερμίδες είναι εμπλουτισμένη με εκχύλισμα ροδιού, το πιο ισχυρό φυσικό αντιοξειδωτικό. Αναζωογονεί και ενυδατώνει την επιδερμίδα, προσφέροντας άφθονη ενυδάτωση, λάμψη και μείωση των ρυτίδων*. 
* Μετά από 3 εφαρμογές

ΟΡΑΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: 
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ 
• Η επιδερμίδα δείχνει πιο λαμπερή για το 70%*/** των γυναικών 
• Η επιδερμίδα δείχνει πιο φρέσκια για το 85%* των γυναικών 
• Η μάσκα δημιουργεί την αίσθηση ενός «επιδέσμου», αγκαλιάζοντας πλήρως το πρόσωπο, για το 80%* των γυναικών 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ 
• Η υφή του προϊόντος χαρακτηρίστηκε άνετη από το 87%** των γυναικών 
• Το 94%** των γυναικών δήλωσαν πως το προϊόν δεν άφησε την επιδερμίδα τους λιπαρή Δείγμα 54 γυναικών από 25 έως 46 ετών, που αντιπροσώπευαν όλους τους τύπους επιδερμίδας, εκ των οποίων το 50% παρουσίαζαν ευαίσθητη επιδερμίδα και δήλωναν πως το πρόσωπό τους ήταν θαμπό και έφερε ρυτίδες αφυδάτωσης. 
*Αμέσως μετά την πρώτη εφαρμογή. 
** Έπειτα από 1 εβδομάδα χρήσης.

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

  • Ξεδιπλώστε τη μάσκα. Εφαρμόστε την προσεκτικά σε καθαρή επιδερμίδα. Η προστατευτική μπλε μεμβράνη πρέπει να είναι από την εξωτερική πλευρά. 
  • Αφαιρέστε την προστατευτική μπλε μεμβράνη. 
  • Προσαρμόστε τη μάσκα στο περίγραμμα του προσώπου σας. Αφήστε την για 15 λεπτά. Η μάσκα θα παραμείνει σταθερά στη θέση της ώστε να μπορείτε να κινείστε ελεύθερα.
  • Αφαιρέστε τη μάσκα. Καθαρίστε τυχόν υπολείμματα κάνοντας απαλό μασάζ με τα ακροδάκτυλά σας ή με λίγο βαμβάκι.  
ΑΦΙΕΡΩΣΤΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΑΣ… ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ!


Η Garnier SkinActive κατανοεί τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας των γυναικών, και γι’ αυτό τις ενθαρρύνει να ενδιαφερθούν για το δέρμα τους. Πώς; Αφιερώνοντας 15 λεπτά στον εαυτό τους με τη Moisture Bomb Tissue Mask. Ορίστε μερικές ιδέες για να εκμεταλλευτείτε καλύτερα αυτόν τον χρόνο.

beauty, face, #garnier, #cosmeticsdelux