Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

JIMMY CHOO - ILLICIT FLOWER

Jimmy Choo, Illicit Flower

Jimmy Choo Illicit Flower
Το επόμενο βήμα στο ταξίδι του lllicit, το Illicit Flower, είναι μία προκλητική συνέχεια του δυναμικού Eau De Parfum. Εξίσου σαγηνευτικό όσο και το αρχικό Ιllicit, σας προετοιμάζει να ερωτευτείτε ξανά τις νέες δημιουργίες Jimmy Choo.
H μυρωδιά
Προσθέτοντας ένα νέο αέρα στην πρωτότυπη συμφωνία από Τριαντάφυλλο, που εκπέμπει άμεσα μία απαράμιλλη θηλυκότητα, το ζουμερό Βερίκοκο και το ζωηρό Μανταρίνι  έχουν ενσωματωθεί στις κομψές λουλουδάτες νότες καρδιάς από Γιασεμί και Άνθη Γκρέϊπφρουτ.
Έτσι, δημιουργείται μία δροσερή και σπινθηροβόλα αίσθηση που διαχέεται ευχάριστα στο δέρμα και την ατμόσφαιρα.

Χάρη στις δυνατές νότες βάσης από Σανταλόξυλο και φιλήδονο Musk, που απαλύνουν κάθε οξύτητα από τις νότες εσπεριδοειδών, το νέο άρωμα συμβολίζει την αξέχαστη θηλυκότητα.
Δίνοντας ζωή σε κάθε συστατικό του, το Illicit Flower θα γίνει το πιο πολύτιμο αξεσουάρ κάθε γυναίκας που ξέρει να γοητεύει.
Οι νότες
Κορυφή : Bερίκοκο, Μανταρίνι, Φρέζια
Καρδιά : Τριαντάφυλλο, Άνθη Γκρέϊπφρουτ και Γιασεμί
Βάση : Musk, Σανταλόξυλο και Κασμίρ
Το μπουκάλι και το κουτί
Ένα δροσερό και χαριτωμένο ροζ ελιξίριο κλεισμένο σ’ένα κομψό art-deco στυλ μπουκάλι.
Η αντίθεση των χρωμάτων και των υλικών συμβολίζει την πολύπλευρη μούσα που φοράει το Illicit Flower – σκληρή φαινομενικά,  ευαίσθητη κατά βάθος. Παρουσιάζεται σ’ένα μεταλλικό ροζ κουτί με ανάγλυφα τρουκς και με διακριτικό γκρι χρώμα χαραγμένο το λογότυπο. Χωρίς αμφιβολία, μας σαγηνεύει με την κομψότητα, την τόλμη και την ομορφιά του από την πρώτη στιγμή.
Η διαφημιστική καμπάνια
Διατηρώντας το μοντέλο της τελευταίας καμπάνιας Jimmy Choo, η Sky Ferreira είναι η τέλεια μούσα για το Illicit Flower. Ανεπιτήδευτα αισθησιακή και τολμηρή, αιχμαλωτίζει με απόλυτη φυσικότητα όσους είναι γύρω της, είτε είναι φίλοι είτε θαυμαστές. Με τον ίδιο πολυτάλαντο φωτογράφο του Χόλυγουντ, τον Steven Klein, το πορτρέτο της Sky αναδεικνύεται δυναμικό και τολμηρό. Με ανέμελο στυλ στα μαλλιά και αέρινο ροζ ντύσιμο, δεν έχει όρια. Μ’ένα ασημένιο καλαμάκι στα χείλη της, ενώ σιγοπίνει το εξωτικό κοκτέιλ του Illicit Flower, ξυπνάει μέσα της η άγρια πλευρά της… Με έμφυτο δυναμισμό και επιθετικότητα αλλά πάντα λαμπερή και αισθησιακή.

perfumes, scents, aromas