Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

H BIODERMA και η ΜΟΔΑ



Το νερό micellaire Bioderma Sensibio H20 έχει καταφέρει να κερδίσει την υποστήριξη όλων των make- up artists και κορυφαίων μοντέλων από όλο τον κόσμο. Έχει καταφέρει να γίνει ένα προϊόν λατρεία που μέσα από διάφορες επιδείξεις μόδας έχει χτίσει μια διαχρονική εικόνα.
Το λατρεμένο καθαριστικό
Μόνο λίγα λεπτά αρκούν για να δώσει μια λαμπερή και δροσερή εικόνα στο δέρμα μοντέλων πριν παρελάσουν στις πιο εκλεκτές πασαρέλες … Αυτή είναι η πρόκληση των make- up artists που έχουν βρει έναν σύμμαχο στο Sensibio H20 .  Η τέλεια καθαρή επιδερμίδα είναι έτοιμη να λάβει το πιο δημιουργικό μακιγιάζ και να μαγνητίσει πάνω της όλα τα φώτα . Όσο για τα μοντέλα , ακολουθούν σχολαστικά  την περιποίηση του προσώπου τους ακολουθώντας τις συστάσεις των ειδικών πριν και μετά από κάθε make-up στα παρασκήνια .
Η Επανάσταση στην αφαίρεση μακιγιάζ
Όταν υπήρχε η παραδοσιακή μέθοδος καθαρισμού με τον συνδυασμό “Γαλακτώματος + Tonic “, η  Bioderma τόλμησε να δημιουργήσει το νερό micellaire μυκηλιακή τεχνολογίας. Μια νέα ρουτίνα με ένα τέλειο αποτέλεσμα που σέβεται το δέρμα . Αποστολή εξετελέσθη! Το νερό εκθρόνισε σταδιακά την παλιά ρουτίνα δημιουργώντας μια πραγματική ιστορία επιτυχίας . Δημοφιλής στις γυναίκες όλων των χωρών , ευαίσθητη ή λιγότερο ευαίσθητη , συνίσταται από πολλούς δερματολόγους και επαγγελματίες φροντίδας του δέρματος , με υψηλή ανοχή. Σε λίγα χρόνια , το προϊόν λατρεία έχει γίνει μια βασική και απαραίτητη προϋπόθεση σε όλα τα μπάνια των γυναικών.

beauty tips, bioderma, beauty, face products