Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

EUTERPE HAIR WASH...by FRESH LINE!

Euterpe hair wash by Fresh Line

ΕΥΤΕΡΠΗ


Σαμπουάν για Όγκο. Ιδανικό για λεπτά και άτονα μαλλιά.

Παλιά Ελληνική παραδοσιακή συνταγή χωρίς πετροχημικά και σκληρούς αφριστικούς παράγοντες. Με θεραπευτικά βότανα και αιθέρια έλαια που διαθέτουν αναζωογονητικές, ενυδατικές και επανορθωτικές ιδιότητες: κυπαρίσσι, δάφνη, σανδαλόξυλο, λεβάντα, γλυκόριζα, κυστίνη, δεντρολίβανο, .
ξύλο κέδρου, αλθαία, προβιταμίνη Β5.
Χρήση: Απλώστε σε βρεγμένα μαλλιά, κάνοντας ελαφρύ μασάζ. Ξεβγάλτε καλά. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια .
Η γνώμη του Cosmeticsdelux: τα θετικά του σημεία, εκτός φυσικά από τη σύστασή του και την εταιρεία που το παρασκευάζει, είναι ότι είναι ένα πολύ καλό προϊόν. Διακριτικό και πολύ ευχάριστο άρωμα - μείξη των βοτάνων της σύστασής του, επίσης διακριτικός αφρός, αίσθηση απόλυτης καθαριότητας των μαλλιών μετά τη χρήση του, μαλλιών απαλών και "ζωντανών", σαν να βρήκαν την πιθανώς χαμένη τους υγρασία.
Το hair wash Ευτέρπη (Euterpe), όπως άλλωστε όλα τα προϊόντα της Fresh Line, είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας, που σας συστήνω αναμφίβολα. Εκτός από πολύ ευχάριστο στη χρήση του, ταυτόχρονα, είναι και πολύ αποτελεσματικό. 
Μήπως το έχετε δοκιμάσει ήδη;

In English
Old traditional Greek recipe without petrochemicals and harsh foaming agents. With healing herbs and essential oils that have hydrating, revitalizing and restoring properties. 
Use: Apply on wet hair. Massage gently and lather. Rinse well. Avoid eye contact. For external use only.

Fresh Line, hair wash, hair product, #cosmeticsdelux