Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Η ETIHAD AIRWAYS συνεργάζεται με την Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου

Επισκέπτες εξετάζουν τις εικόνες μόδας διάσημων φωτογράφων όπως ο Tom Craig, η Ellen von Unwerth, ο Norman Jean Roy και ο Andreas Larson στην έκθεση “Journey by Design”.

Η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και Επίσημος Χορηγός της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου, ανακοίνωσε την επέκταση της δέσμευσής της στην παγκόσμια βιομηχανία της μόδας μέσα από τη συνεργασία της με το Βρετανικό Συμβούλιο Μόδας και τον συντάκτη του Rollacoaster, Richard Mortimer, κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου.

Στο πλαίσιο του εορτασμού και μετά την επιτυχία της συνεργασίας της με τον Jimmy Choo κατά τη διάρκεια της Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, η βραβευμένη αεροπορική εταιρεία παρουσίασε μια έκθεση, υπό την επιμέλεια του Συντάκτη Μόδας Richard Mortimer. Το «Journey by Design» αναδεικνύει τη βαθιά ριζωμένη σχέση μεταξύ μόδας και ταξιδιού. Προβάλλει την επιρροή του περιβάλλοντος στην απεικόνιση της μόδας καθώς αποδίδεται από διάσημους φωτογράφους όπως ο Tom Craig, η Ellen von Unwerth, ο Norman Jean Roy και ο Andreas Larson. Η έκθεση θα βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου στο Brewer Street Car Park, από τις 16 μέχρι τις 24 Σεπτεμβρίου 2016.




Ο Richard Mortimer, Συντάκτης Μόδας του Rollacoaster Magazine, δήλωσε: «Το ταξίδι, ανεξάρτητα από την απόσταση, διευρύνει το μυαλό και εμπλουτίζει την ψυχή. Σε μια βιομηχανία στην οποία οι ιδέες είναι πολύτιμες και αξίζουν, το ταξίδι πρέπει, επομένως, να θεωρείται το απόλυτο αγαθό. Δημιουργικά χρησιμεύει ως κάτι περισσότερο από απλή πολυτέλεια, αλλά μάλλον, ως αναγκαιότητα. Η Etihad Airways, πρωτοπόρος στα πολυτελή ταξίδια, αναγνωρίζει τη σημασία των δημιουργικών βιομηχανιών και η υποστήριξη και η συμμετοχή μας στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου εξασφαλίζει ότι τα πιο ικανά δημιουργικά μυαλά μας θα συνεχίζουν να ανθίζουν».

Ο Patrick Pierce, Αντιπρόεδρος του τμήματος Χορηγιών της Etihad Airways, δήλωσε: «Το γεγονός ότι το «Journey by Design» εκτίθεται στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου συμβάλει σημαντικά στον προσδιορισμό του Λονδίνου ως έναν από τους πιο ποικιλόμορφους πολιτιστικά κόμβους τέχνης και μόδας στον κόσμο, που φιλοξενεί μερικούς από τους πιο εμβληματικούς image-makers στη βιομηχανία σήμερα».

«Η Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου και η Etihad Airways αποτελούν έναν ιδανικό συνδυασμό brand, καθώς μοιραζόμαστε ιδιότητες όπως να είσαι αξιοπρόσεχτος, φιλόδοξος και καινοτόμος. Αυτά τα χαρακτηριστικά διαφαίνονται στη φημισμένη μας προσφορά εξυπηρέτησης και φιλοξενίας. Ομοίως, το design και το στυλ είναι σημαντικά πολιτιστικά ενδιαφέροντα πολλών επιβατών μας».

Ο Jenico Preston, Εμπορικός Διευθυντής του Βρετανικού Συμβουλίου Μόδας, δήλωσε: «Το Βρετανικό Συμβούλιο Μόδας είναι ενθουσιασμένο που καλωσορίζει την Etihad Airways στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου. Ευχαριστούμε την Etihad Airways για τη δέσμευσή της στην υποστήριξη του Βρετανικού Συμβουλίου Μόδας και τη βιομηχανία της μόδας γενικότερα, είτε μεταφέροντας τα μέσα ενημέρωσης, αγοραστές ή μοντέλα για να παρακολουθήσουν την Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου είτε βοηθώντας Βρετανούς σχεδιαστές να συνδεθούν με τους προμηθευτές και τους διανομείς σε όλο τον κόσμο. Μπορούμε επίσης να εκφράσουμε τις ειλικρινείς ευχαριστίες μας στον Richard Mortimer για την επιμέλεια του Journey by Design, μιας έκθεσης για τον εορτασμό της σύνδεσης μεταξύ Μόδας και Ταξιδιού».

Η συνεργασία αυτή ακολουθεί την ανακοίνωση της συνολικής παγκόσμιας συμφωνίας της εταιρείας με την WME | IMG, η οποία έγινε τον Απρίλιο του 2016 και τη μετέτρεψε σε μακροπρόθεσμο εταίρο της βιομηχανίας της μόδας, συνδέοντας τον αερομεταφορέα με τις παγκόσμιες πρωτεύουσες της μόδας. Το Λονδίνο είναι η τελευταία στάση στη χορηγία, η οποία υποστηρίζει 17 εκδηλώσεις της Εβδομάδας Μόδας σε όλο τον κόσμο κάθε χρόνο. Ακολουθεί την πρόσφατη συμμετοχή της εταιρείας στη Lakmé Fashion Week στη Βομβάη, στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης και στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου από τις 21 μέχρι τις 26 Σεπτεμβρίου 2016.

Η Etihad Airways πραγματοποιεί έξι καθημερινά δρομολόγια στο Ηνωμένο Βασίλειο, απευθείας προς το Χίθροου του Λονδίνου, το Μάντσεστερ και προσφάτως το Εδιμβούργο, το οποίο ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2015. Το Χίθροου του Λονδίνου είναι ένα από τα αεροδρόμια όπου η Etihad πραγματοποιεί δρομολόγια για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και τα οποία ξεκίνησαν από τον Μάρτιο του 2004, μόλις πέντε μήνες μετά την έναρξη του αερομεταφορέα.

Από το στόλο των δέκα Airbus Α380, τρία εκτελούν δρομολόγια σήμερα στο Ηνωμένο Βασίλειο, τρεις φορές την ημέρα, κάνοντας το Ηνωμένο Βασίλειο την πρώτη διαδρομή που περιλαμβάνει το «The Residence», από το Δεκέμβριο του 2014. Η Etihad Airways και η εμπειρία του αεροσκάφους A380 της εταιρείας, το οποίο περιλαμβάνει το «The Residence», τη μόνη τρίχωρη σουίτα σε εμπορικές πτήσεις, έχουν γίνει συνώνυμα με το παγκοσμίου κλάσης design, την πολυτέλεια και την καινοτομία. Μέσα στο αεροσκάφος Α380, το παγκοσμίου φήμης πλήρωμα καμπίνας της εταιρείας περιλαμβάνει Butler με εκπαίδευση στο Savoy, αποκλειστικά για το «The Residence», άρτια εκπαιδευμένους εν πτήσει Σεφ στην Πρώτη Θέση, Υπεύθυνους Φαγητού και Ποτού στη Διακεκριμένη Θέση και στην Οικονομική Θέση τις Ιπτάμενες Νταντάδες εκπαιδευμένες στο διάσημο Norland College.

Ο αερομεταφορέας διαθέτει ένα premium lounge στον αεροσταθμό T4 στο Χίθροου του Λονδίνου με εστιατόριο, χώρο για παιδιά και Six Senses Spa, το οποίο άνοιξε τον Σεπτέμβριο του 2009. Η Etihad Airways εγκαινίασε επίσης ένα premium lounge στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ το 2010.

Εκτός από την Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου, η Etihad Airways είναι ο κύριος χορηγός της Manchester City Football Club και προσφάτως η επίσημη αεροπορική εταιρεία συνεργάτης του Συμβουλίου Κρίκετ Αγγλίας και Ουαλίας και του φεστιβάλ Taste of London.


Ακολουθήστε την κάλυψη της Etihad Airways από την Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου στο Facebook στο @etihad.airways, στο Instagram στο @EtihadAirways και μέσω του hashtag #RunwayToRunway

#runwaytorunway  #cosmeticsdelux #ethiadairways, events, fashion