Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Dior και Beauty Masters, με τη συνεργασία των Sephora...!


O οίκος Dior πρωταγωνιστεί στην πρωτοβουλία της εταιρείας καλλυντικών Sephora, μέσα από την οποία αναδεικνύονται οι πιο ταλαντούχοι Μake-up Αrtists των καταστημάτων. Ο διαγωνισμός λαμβάνει χώρα για 6η συνεχόμενη χρονιά και διεξάγεται σε πανευρωπαϊκό επίπεδο προκειμένου να αναδειχθούν οι 6 Beauty Masters για το 2016.

Μέχρι και τα τέλη Σεπτεμβρίου, το προσωπικό των καταστημάτων Sephora είχε τη δυνατότητα να λάβει μέρος σε έναν ιδιαιτέρως απαιτητικό και πολυεπίπεδο διαγωνισμό, στον οποίο οι συμμετέχοντες απέκτησαν μία εμπειρία Dior χρησιμοποιώντας αποκλειστικά και μόνο καλλυντικά του διεθνούς οίκου.

Το θέμα του μακιγιάζ αυτή τη χρονιά είναι ένα πορτραίτο για το εξώφυλλο του περιοδικού Dior, που έγκειται στο αφιέρωμα « Μακιγιάζ & Μόδα 1910-2016». Για τους σκοπούς του διαγωνισμού θα χρησιμοποιηθούν τα προϊόντα Backstage Pros και τα νέα Rouge Dior.

                   
Οι πιο ταλαντούχοι και παθιασμένοι Make-up Artists θα κερδίσουν χρηματικά έπαθλα και άλλα βραβεία, αλλά και θα πιστοποιήσουν την αίσθηση του στυλ και τον εκπληκτικό επαγγελματισμό τους που μόνο ο Dior μπορεί να επιβεβαιώσει με απόλυτη αξιοπιστία.

Η εκπαίδευση των συμμετεχόντων είχε να κάνει με online ερωτηματολόγια, in-class training και make-up events στα καταστήματα Sephora.

Ο τελικός του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί την 1η Οκτωβρίου στο Sephora The Mall Athens από τις 12:00-14:00 όπου ο κόσμος που θα βρίσκεται εκεί θα έχει την δυνατότητα να παρακολουθήσει από κοντά τις 4 φάσεις αξιολόγησης των 6 φιναλίστ make-up artists, να μάθει τα μυστικά του επαγγελματικού μακιγιάζ και να απολαύσει την υψηλού επιπέδου υπηρεσία μακιγιάζ των διαγωνιζομένων με προϊόντα Dior. Μια ακόμα έκπληξη θα περιμένει τον κόσμο που θα παραβρίσκεται στο κατάστημα ώστε να μπορέσει να κρατήσει την εμπειρία του Rouge Dior για πάντα.

Θα είμαστε όλες εκεί. Δε συμφωνείτε; 

dior, Makeup, event, beauty, Rouge Dior, #rougedior, #beautymasters