Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Πώς να κάνετε το μανικιούρ σας ..."ανθεκτικό" !


Φυσικά και οι περισσότερες από εμάς λατρεύουμε τα περιποιημένα νύχια, βαμμένα με το πιο μοντέρνο και ποιοτικό nail polish, τα απαλά χέρια, την αίσθηση ότι είμαστε περήφανες γι΄αυτά. Και για να το πετύχουμε, κάνουμε με πιστή προσήλωση και συνέπεια το manicure μας. Ναι, αλλά ποιο manicure; Κάποιο απλό ή κάποιο που θα προσέξουμε ιδιαίτερα ώστε διαρκέσει περισσότερο σε χρόνο ενώ είναι ταυτόχρονα ανθεκτικό; Για να δούμε...

Και στην περίπτωση εκείνη που δεν φοράτε κάποιο nail polish τη στιγμή που ετοιμάζεστε να βάψετε τα νύχια σας εμ το αγαπημένο σας χρώμα, εφοδιαστείτε με ένα ασετόν και καθαρίστε προσεκτικά τα νύχια σας. Θα κάνει τα νύχια σας να "στεγνώσουν" καλά αλλά και να απαλλαχθούν από κάθε περιττή λιπαρότητα κάτι που θα κάνει το nail polish να έχει πολύ καλύτερη εφαρμογή. 
Αν όμως φοράτε ήδη κάποιο άλλο nail polish και δεν θέλετε τα "πετσάκια" σας να σκληρύνουν και να ξεραθούν, μέσα στο προϊόν που θα χρησιμοποιήσετε για να ξεβάψετε τα νύχια σας, προσθέστε λίγο λάδι. Στη συνέχεια, πλύντε τα χέρια σας για να αποβάλλουν το πλεονάζον λάδι.
Σαν δεύτερο βήμα, χρησιμοποιήστε μια πολύ καλή βάση. Προσωπικά, χρησιμοποιώ τόσο σαν βάση όσο και σαν top coat τη βάση της Orly, έχει εξαιρετικά αποτελέσματα. 

Όπως κάθε καλή βάση, βοηθάει το nail polish να διαρκέσει περισσότερο και εμποδίζει τον σχηματισμό ανόμοιας εμφάνισης. 
Όσο απλώνετε το nail polish που διαλέξατε, μην κάνετε άσκοπες κινήσεις πάνω κάτω ή προς οποιαδήποτε κατεύθυνση, αλλά προς μια κατεύθυνση μόνο, έτσι ώστε τα νύχια σας να μην έχουν "σπασίματα", αλλά ομοιόμορφη εμφάνιση. Επίσης, μην απλώνετε το nail polish σε παχιές στρώσεις, αλλά σε λεπτές, ακόμη και αν χρειαστεί να είναι περισσότερες από δύο. Και πάλι, το αποτέλεσμα θα είναι πολύ καλύτερο.
Ακόμη, χρησιμοποιείτε πάντα top coat, αφού τα νύχια σας στεγνώσουν καλά και αποθηκεύετε το nail polish σας σε σκιερό, δροσερό μέρος. Τέλος, μην κουνάτε το μπουκαλάκι του nail polish πριν το χρησιμοποιήσετε, επειδή έτσι μπορεί να προκληθούν φουσκάλες που θα καταστρέψουν το τελικό αποτέλεσμα. Απλά, κυλήστε το ανάμεσα στις παλάμες σας.

Πηγή:frame.bloglovin.com

nail polish trends, nail tratment