Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Βαγγέλης Κουκουριώτης και Χρυσό Φιλί. Για νέες ...!


Το B.U., το νεανικό άρωμα που εκφράζει την πολλαπλή προσωπικότητα της κάθε κοπέλας, παρουσίασε το απόλυτο smash panik hit του καλοκαιριού που πέρασε, καλωσορίζοντας τη νέα πρόταση του νεανικού αρώματος B.U. Golden Kiss, καθώς και το ανατρεπτικό microsite www.bunofilter.com
Με βασικό όχημα το νέο άρωμα B.U. Golden Kiss, το #BUNoFilterα  ανέτρεψε τα δεδομένα και κάθε κοπέλα μπορεί να είναι μοναδική και αυθεντική, χωρίς να χρησιμοποιεί φίλτρα στις φωτογραφίες, γιατί η ζωή δεν θέλει φίλτρα αλλά τη λάμψη από ένα Χρυσό Φιλί στο ξεκίνημα της κάθε μέρας.
Το B.U. εμπιστεύτηκε την Panik Records και δημιούργησε τη μουσική επιτυχία με ερμηνευτή τον Βαγγέλη Κακουριώτη, το νέο pop icon, με τις χιλιάδες Vikators (όπως αποκαλούνται οι φαν του Βαγγέλη), στο πρώτο B.U. Single «Χρυσό Φιλί»!

Αποτέλεσμα; Το απόλυτο smash panik hit του φετινού καλοκαιριού, το οποίο κυκλοφορεί από την Panik Records. 

Τα γυρίσματα του video clip του single υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Παπαδάκου πραγματοποιήθηκαν στη Βάρκιζα και στο εμπορικό κέντρο Athens Metro Mall. 
Η κεντρική ιδέα είναι γύρω από το πολύτιμο περιεχόμενο που έχει το μαύρο βαλιτσάκι, την αναζήτησή μια κοπέλας μέσα από το microsite www.bunofilter.com και ο εντοπισμός της, καθώς και η φαντασίωση που δημιουργείται γύρω από το νέο άρωμα B.U. Golden Kiss. 

Όλα αυτά πάντα μέσα στο πλαίσιο της συντροφικότητας, της πολύτιμης αξίας του περιεχομένου, συνδεδεμένο με το B.U. Golden Kiss και #BUnofilter, γιατί η ζωή δεν θέλει φίλτρα αλλά τη λάμψη από ένα Χρυσό Φιλί στο ξεκίνημα της κάθε μέρας.

Το τραγούδι «Χρυσό φιλί», το οποίο δίνει φωνή σε μιά ζωή χωρίς φίλτρα μέσα από το νέο ανατρεπτικό microsite www.bunofliter.com και το νέο άρωμα B.U. Golden Kiss έχει κυκλοφορήσει σε όλα τα ψηφιακά μέσα.

Μουσική, video, you tube