Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Ένας Ολυμπιονίκης, "πρεσβευτής" Μόδας...!

Nathan Adrian

Ο Ολυμπιονίκης Nathan Adrian νέος πρεσβευτής του Tommy Hilfiger!


Το Tommy Hilfiger group, το οποίο ανήκει στην PVH Corp. (NYSE: PVH), ανακοινώνει ότι ο Αμερικανός κολυμβητής και πρεσβευτής της αντρικής κολεξιόν Tommy Hilfiger θα εκπροσωπήσει το brand καθόλη τη διάρκεια της επερχόμενης χρονιάς, φορώντας τις αντρικές συλλογές του!
Ο Nathan Adrian είναι κάτοχος 4 Ολυμπιακών μεταλλίων, συμπεριλαμβανομένων 3 Χρυσών, και δύο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής. Αποκαλείται ως «ο γρηγορότερος άντρας στην πισίνα» με 24 διεθνή μετάλλια συνολικά. Συνεχίζοντας, μάλιστα, τη δυναμική του πορεία αυτή την περίοδο, ο Nathan Adrian κέρδισε πρόσφατα τον αγώνα των 50 μέτρων freestyle στη διοργάνωση Atlanta Classic Meet στο Georgia Tech University .
«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεχίζουμε τη συνεργασία μας με το Nathan κατά την διάρκεια αυτής της συναρπαστικής φάσης της καριέρας του», δήλωσε ο Tommy Hilfiger. «Ο Nathan είναι ένα φαινόμενο αθλητή και φυσικού εκπροσώπου του κλασικού αμερικανικού cool πνεύματος του brand μας. Η αφοσίωσή του στο άθλημά του αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο για την επερχόμενη χρονιά.»
«Πάντα θαύμαζα το brand Tommy Hilfiger και είναι φανταστικό να είμαι τώρα πια μέλος της οικογένειας του Tommy», δήλωσε με τη σειρά του ο Nathan Andrian. «Η αισιοδοξία και το πνεύμα του Tommy είναι πηγή έμπνευσης για μένα και ανυπομονώ να εκπροσωπήσω το brand καθ όλη την διάρκεια της επόμενης χρονιάς – είτε κατευθυνόμενος προς προπόνηση είτε σε κάποια red carpet εκδήλωση.»
Οι συλλογές Tommy Hilfiger men, συμπεριλαμβανομένων των tailored, sportswear, Hilfiger Denim, underwear, footwear και accessories, είναι διαθέσιμες στα καταστήματα Tommy Hilfiger παγκοσμίως.