Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Τα πάντα για την ομορφιά σας...!

Κομμωτήρια Ilias- antoniou, ...μια άποψη


Γεια σας!
Με ομορφιά λέω να ξεκινήσουμε σήμερα και μάλιστα με την περιποίηση των μαλλιών μας, έναν τομέα που δεν πρέπει να αμελούμε ποτέ. 
Ιδανικό χώρο γι΄αυτό, βρίσκω προσωπικά τα κομμωτήρια ilias-antoniou, ύστερα και από την πρόσφατη προσωπική μου εμπειρία.  
Σε ένα εξαιρετικό event που διοργανώθηκε εκεί, οι ευγενέστατοι, πρόθυμοι, χαμογελαστοί και φιλικότατοι ειδικοί της Wella και των Κομμωτηρίων Αντωνίου, περιποιήθηκαν beauty editors/beauty bloggers από διάφορα μέσα, μεταξύ των οποίων και εγώ. 
                       
Ειλικρινά, σας λέω, παρ' όλο που εκείνη την ημέρα ο ουρανός ήταν αναποφάσιστος για ώρα μεταξύ βροχής και ξαστεριάς, με σποραδικά μεσο-διαλείμματα  αποφασιστικής αλλά πρόσκαιρης μόνον "μπόρας", δεν άλλαξα γνώμη και πήγα στο event με μεγάλη χαρά για να δικαιωθώ απόλυτα.
Από την πρώτη στιγμή που μπήκα στο κομμωτήριο μέχρι τη στιγμή που βγήκα απόλαυσα την καλύτερη περιποίηση από όλους. Η υπεύθυνη της διοργάνωσης, μέλη του προσωπικού των κομμωτηρίων Ilias-antoniou και οι άνθρωποι της Wella, με εντυπωσίασαν με τις γνώσεις, την εμπειρία και τον επαγγελματισμό τους. 
Ξεκινήσαμε με τη διάγνωση της κατάστασης και των αναγκών των μαλλιών μας και ύστερα
με την ειδική αγωγή που μας συνέστησαν. Στο λούσιμο, λόγω του εξαιρετικού μασάζ, σας διαβεβαιώ, χαλάρωσα τόσο που δεν ήθελα να σηκωθώ για τη συνέχεια που αποδείχτηκε ομοίως υπέροχη. Εφαρμογή μάσκας και ελαίων, λάμπα θερμότητας (εκεί να δείτε χαλάρωση), λούσιμο και πάλι και στέγνωμα-styling. 
Χαιρέτησα με μεγάλη δυσκολία όλους εκείνους που με έκαναν να νοιώσω μοναδική και όμορφη, ε! ναι, να το πω, γιατί όχι; αισθάνθηκα όμορφη, και υποσχέθηκα ότι θα πάω σύντομα και πάλι από εκεί για νέες, πολύτιμες εμπειρίες μαλλιών...
Και θα το κάνω. 
Εν τω μεταξύ, σας δίνω μια γεύση μόνο των κομμωτηρίων ilias-antoniou, προς το παρόν, για να επανέλθω με περισσότερες πληροφορίες αλλά και νέα αναφορικά με τα μο-να-δι-κά νέα προϊόντα της Wella που έδωσαν στα μαλλιά μας νέο αέρα και ποιότητα.
Σε λίγο, πάλι...

beauty, ilias-antoniou, wella, hair styling, hair trends