Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Καλημέρα με χαμόγελο...!

Κάπως έτσι...ο πρωϊνός μου καφές!

Καλημέρα, καλή εβδομάδα και να' μαστε πάλι εδώ! Η μέρα σήμερα, στην Αττική τουλάχιστον και ελπίζω και παντού, φωτεινή, ηλιόλουστη και πολλά (καλά) υποσχόμενη! Μακάρι...
Όσες από εσάς, πέρασαν από το CosmeticsDelux το Σαββατοκύριακο, θα πρόσεξαν μάλλον ότι νέες αναρτήσεις δεν έβαλα μετά το βράδυ της Παρασκευής. Ο λόγος, απλός...Συνειδητά, έκανα ένα μικρό διάλειμμα για να μαζέψω και να βάλω σε τάξη όλα αυτά τα πολύ, μα πολύ ενδιαφέροντα που έχω να σας πω, αρχής γενησομένης από τώρα! Επειδή έχω όντως πολλά και ενδιαφέροντα να σας πω, και να σας δείξω. 

Και δεν αναφέρομαι μόνο σε προϊόντα (έχουμε και γι΄αυτά πολλά να πούμε), αλλά και σε αλλαγές που γίνονται σιγά-σιγά στο CosmeticsDelux και που εύχομαι να έχετε προσέξει ήδη. Μόνο και μόνο για τον απλό λόγο ότι οι αλλαγές αυτές γίνονται προς το καλύτερο. Γινόμαστε δηλαδή περισσότερο περιοδικό, ας μου επιτραπεί η έκφραση. Και να σας εξηγήσω αμέσως τι εννοώ. Σταδιακά, η ύλη μας θα ξεχωριστεί ανά κατηγορίες (beauty-fashion-γάμος- decoration, κ.λπ.), έτσι ώστε να μπορείτε εσείς πιο εύκολα να βρίσκετε αυτό που θέλετε, ενώ η πρώτη σελίδα θα είναι...Ή μάλλον όχι, δεν θα σας τα πω ακόμη όλα. Θα αφήσω και κάποια πράγματα για να τα δείτε απευθείας με τη νέα τους μορφή, που θα σας αρέσει πολύ, σύμφωνα με τον σχεδιασμό που κάνουμε και με τις γνώμες φίλων, που πήραμε ήδη. Εδώ θα είμαστε όλοι, καλά να είμαστε και θα τα δούμε μαζί. Και φυσικά, αν σε όλο αυτό το διάστημα θέλετε να μας πείτε κάτι είτε μέσω σχολίων, είτε μέσω email, επικοινωνήστε μας το άμεσα και θα χαρούμε πολύ να το συζητήσουμε μαζί σας (email επικοινωνίας: eirinikan25@gmail.com ή/και cosmeticsdeluxblogspot@gmail.com). Σας περιμένουμε.
Ως τότε όμως, τι λέτε να δούμε μαζί τα όσα ενδιαφέροντα ανακάλυψα, έμαθα, έψαξα και βρήκα το Σαββατοκύριακο; Πάρτε λοιπόν τον καφέ σας, το κρουασάν σας, τη σοκολάτα σας ή ό,τι άλλο προτιμάτε να απολαύσετε μαζί μας και ξεκινάμε. Εγώ, όπως θα είδατε και στη φωτογραφία, κάπως έτσι ξεκίνησα σήμερα τη μέρα μου. Με περιποιήθηκα. Έδωσα στον εαυτό μου λίγο pampering (έκφραση της μόδας, τελευταία, που σημαίνει απλά...κανάκεμα!), με απλό τρόπο. Σέρβιρα τον καφέ μου - γλυκό όπως πάντα- σε λουλουδάτο πορσελάνινο φλυτζάνι για να ταιριάζει με τη διάθεσή μου και με κέρασα ένα νοστιμότατο donut σε πιατάκι ασορτί, για να το απολαύσω καλύτερα. Και μη βιαστείτε να μου πείτε για θερμίδες επειδή σήμερα το κέρασμα το αξίζω. Περπάτησα πολύ το Σαββατοκύριακο και έκανα και ποδήλατο στατικό μεν αλλά αρκετό (αεροβική εκγύμναση, γυμνάζει και πόδια και χέρια, αλλά και πνεύμονες). Βέβαια, λίγο πιασμένη είμαι σήμερα, επειδή μάλλον το παράκανα, αλλά αυτού του είδους το πιάσιμο με χαλαρώνει και μου δημιουργεί κέφι, μια και αισθάνομαι το σώμα μου ανανεωμένο. Έκανα μια καλή αρχή, ύστερα από καιρό, και λέω να συνεχίσω έτσι. Άλλωστε, για περπάτημα υπάρχουν ένα σωρό προτάσεις και ανάλογοι χώροι για όλους μας, όπου και αν μένουμε, καλό είναι λοιπόν να τους εκμεταλλευτούμε. 
Η δική μου πρόταση, μόνο και μόνο επειδή πάω αρκετές φορές εκεί και είναι ένας χώρος που λατρεύω, είναι το Κτήμα Συγγρού, στο Μαρούσι και συγκεκριμένα, επί της Λεωφόρου Κηφισίας – στα σύνορα των δήμων Κηφισιάς, Αμαρουσίου και Μελισσίων.
Περισσότερα για το Κτήμα ή Δάσος Συγγρού θα βρείτε εδώ, https://thebeautycodeweb.wordpress.com/, στην ανάρτηση με τον τίτλο ΠΕΡΙΠΑΤΟΙ ΕΥΤΥΧΙΑΣ.
Και επανέρχομαι σε λίγο...

Προτάσεις, Personal thoughts, ΠΕΡΙΠΑΤΟΙ ΕΥΤΥΧΙΑΣ, Κτήμα Συγγρού