Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

BALMAIN - “EXTATIC TIGER ORCHID”

BALMAIN - “EXTATIC TIGER ORCHID”

                                                                   

Έμφυτη και αξεπέραστη κομψότητα
Το στυλ Balmain στη πιο δυναμική του έκφραση

Κάθε σεζόν, η μόδα Balmain αναδεικνύει μία έντονη κι αισθησιακή θηλυκότητα. Τα γραφιστικά σχέδια είναι ισχυρά κι εντυπωσιάζουν. Τα σχέδια με animal prints έρχονται πάλι στο προσκήνιο, μ’ ένα εξαιρετικά πολυτελή τρόπο.

Το κλασικό άρωμα του Οίκου, Extatic, είναι τώρα διαθέσιμο σε μία συλλεκτική έκδοση , ιδιαίτερα φιλήδονη κι αισθησιακή: Extatic Tiger Orchid. Το άρωμα αποτίνει φόρο τιμής στο πιο συναρπαστικό λουλούδι, στο πιο έντονο τύπο ορχιδέας :  tiger orchid.

To Μπουκάλι

Μαύρο και Χρυσό.  Αυτά τα εμβληματικά χρώματα  του Οίκου χρησιμοποιούνται για ν’ αποτυπώσουν το σχέδιο με τις ρίγες του τίγρη, που αποτελεί την υπογραφή της συλλεκτικής αυτής έκδοσης.


Το μπουκάλι Extatic , άμεσα αναγνωρίσιμο από το αρχιτεκτονικό του σχήμα και τις πολύτιμες χρυσές μεταλλικές του λεπτομέρειες,  επανασχεδιάζεται και παρουσιάζεται μ’ ένα εξαιρετικά εξωτικό στυλ.  Μία νέα εκδοχή μοντέρνας και αποφασιστικής περιπέτειας : η παράδοση επαναπροσδιορίζεται , η τεχνογνωσία ανανεώνεται.


Το Αρωμα

Δυνατό και γεμάτο αυτοπεποίθηση

Μυστηριώδες και φιλήδονο : το λουλούδι tiger orchid βρίσκεται στην καρδιά του αισθησιακού αυτού αρώματος που δημιούργησε η Emilie Coppermann, που έχει επίσης δημιουργήσει το Extatic Eau de parfum και  Eau de toilette.

“Το άρωμα Extatic Tiger Orchid ξεκινάει με δροσερές και πικάντικες νότες από άνθη τζίντζερ, που ενισχύονται από ηλιοτρόπια και ροζ πιπέρι, λέει η αρωματοποιός. Στην συνέχεια εμφανίζεται το tiger orchid και ο γλυκός τους χαρακτήρας τονίζεται από δύο βελούδινα λουλούδια : το γιασεμί της νύχτας και το ylang-ylang.  Και πάνω σε μία ξυλώδη και αρωματική βάση , μία μίξη από πατσουλί, κασμίρ και βενζοϊνη, αυτή η πλούσια κι αισθησιακή σύνθεση απογειώνει την ακαταμάχητη θηλυκότητα”.


 perfumes, scents, aromas, balmain, #balmain