Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

“Back to school” για τα νέα workouts του Reebok Xchallenge!


Την 1η Οκτωβρίου διοργανώνεται το πρώτο Xchallenge της φθινοπωρινής σεζόν,με ένα μεγάλο dance event στο κέντρο της Αθήνας




Μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση του πρώτου μέρους των Reebok Xchallenge 2016, με τα τέσσερα πολύ δυναμικά workouts που δοκίμασαν και άγγιξαν τα όρια των συμμετεχόντων, ήρθε η ώρα για το δεύτερο, ανανεωμένο και πιο απαιτητικό μέρος των Reebok Xchallenge, που θα αποδείξει κι αυτή τη φορά ότι η άσκηση βρίσκεται παντού, κινητοποιώντας όλους όσους επιθυμούν να ξεπερνούν τον εαυτό τους.

Η αρχή γίνεται με ένα μεγάλο Dance Event, που θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο της πόλης την 1η Οκτωβρίου. Το ρυθμό θα δίνουν οι έμπειροι trainersGioPap και Παναγιώτης Κατσαούνος, με τους συμμετέχοντες να μοιράζονται τον ίδιο ενθουσιασμό, δοκιμάζοντας τις αντοχές τους και βελτιώνοντας τις επιδόσεις τους, ολοένα και περισσότερο.


Το event θα πραγματοποιηθεί στο Piraeus 117 Academy (Πειραιώς 117,Αθήνα) με ώρα προσέλευσης τις 17:30. Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν τώρα τη συμμετοχή τους στο reebokgreece.com. Με την εγγραφή τους, όλοι οι συμμετέχοντες εξασφαλίζουν -15% για αγορές προϊόντων Reebok από τα καταστήματα του Cosmos Sport και στο www.cosmossport.gr, ενώ μόλις φτάσουν στο Piraeus 117 Academyκαι δείξουν το e-mail της εγγραφής, η έκπτωση διπλασιάζεται!

Κατά τη διάρκεια του Xchallenge, θα μπορούν όλοι να απολαύσουν μπάρες δημητριακών FITNESS® και φυσικό μεταλλικό νερό ΚΟΡΠΗ Sport Max της Nestlé.

Το dance event δίνει τη σκυτάλη στο σούπερ απαιτητικό πρόγραμμα της Les Mills που θα γίνει στις 8 Οκτωβρίου στο Άλσος Περιστερίου, προσφέροντας στους τολμηρούς μία μοναδική και διασκεδαστική εμπειρία. Στη συνέχεια, το ReebokXchallenge ταξιδεύει στην Κρήτη και διοργανώνει, στις 15 Οκτωβρίου, ένα διαφορετικό running event 5 χιλιομέτρων με head coach το μαραθωνοδρόμο Νίκο Πολιά και την ομάδα του, στο Μέτωπο Καράβολα του Ηρακλείου Κρήτης.

Με το Xchallenge, η Reebok αποδεικνύει τη σημασία που έχει η άσκηση στη ζωή μας, υπενθυμίζοντάς μας ότι με tough fitness εξελισσόμαστε σωματικά και πνευματικά, γινόμαστε μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας!

Letsparty, με το πιο δυναμικό dance Xchallenge…κι αυτό είναι μόνο η αρχή!

Take the Challenge
#ReebokXchallenge