Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

BABOR - SeaCreation, THE SERUM

                            SeaCreation THE SERUM


Πολυτελής περιποίηση ματιών για κάθε απαιτητική επιδερμίδα. Βαθιά δράση για μαγική ομορφιά.
Αντιρυτιδικό: Η Glycocéane GP3, το Green Caviar Algae Extract και οι πρωτεΐνες σιταριού, απαλύνουν τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες.
Αντιγήρανση: Οι πρωτεΐνες μαργαριταριού, η Glycocéane GP3και ο μικροοργανισμός BABOR thermophilus, δρουν προληπτικά και προστατεύουν από τη γήρανση της επιδερμίδας.  

Αντιοξειδωτικό: Ο μικροοργανισμός BABOR thermophilus, η γλουταθειόνη και η τοκοφερόλη, προστατεύουν με έξυπνο τρόπο από τις ελεύθερες ρίζες.

Κατά της ερυθρότητας: Η προβιταμίνη B5, η αλλαντοΐνη και η βισαβολόλη, μειώνουν ορατά τις κοκκινίλες.   

Ενίσχυση κολλαγόνου: Η Glycocéane GP3, το Green Caviar Algae Extract και τα φύκια Sargassum turbinarioides, βελτιώνουν την ελαστικότητα της επιδερμίδας.  

Επιδιόρθωση των κυττάρων: Η Glycocéane GP3, το Green Caviar Algae Extract και το οργανικό πυρίτιο, ενεργοποιούν το σχηματισμό και την ανάπλαση των κυττάρων.    

Προστασία της επιδερμίδας:
Ο μικροοργανισμός BABOR thermophilus, η αβοκαντίνη και το σκουαλάνιο, προστατεύουν την επιδερμίδα και ενδυναμώνουν το φυσικό φράγμα προστασίας της.    
Ενυδάτωση: Τα φύκια Sargassum turbinarioides, οι πρωτεΐνες σιταριού και γάλακτος, ενυδατώνουν εντατικά την επιδερμίδα.
Λάμψη: Το οργανικό πυρίτιο, οι μικροχρωστικές και οι πρωτεΐνες μεταξιού, κάνουν πιο ομοιόμορφη και απαλή τη χροιά της επιδερμίδας.
Ζωτικότητα: Τα φύκια Sargassum turbinarioides και οι πρωτεΐνες μαργαριταριού, διεγείρουν τις φυσικές λειτουργίες του μεταβολισμού.
Απαλότητα: Ο μικροοργανισμός BABOR thermophilus, οι πρωτεΐνες μεταξιού και η αβοκαντίνη, ενεργοποιούν τη φυσική παραγωγή λιπιδίων της επιδερμίδας.
Χωρίς parabens.
SeaCreation THE CREAM - 30ml
Απλώστε το BABOR SeaCreation THE SERUM πρωί και βράδυ μετά τον καθαρισμό σε λαιμό και ντεκολτέ σαν επιπλέον φροντίδα πριν τη κρέμα σας.
Τιμή: 266,00 €  

Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ
BABOR, beauty, skin care, #babor