Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Babor - Sea Creation, THE EYE CREAM



Κάντε την περιποίησή σας απόλαυση!
Το όνομα BABOR έχει ταυτιστεί με προϊόντα αισθητικής κορυφαίας ποιότητας, τα οποία συνδυάζουν ιδανικά καινοτομικά επιστημονικά πορίσματα με δραστικά συστατικά της φύσης. Τα εκλεκτά συστατικά φυσικής κυρίως προέλευσης εξασφαλίζουν μοναδική ευεργετική δράση και απόλυτη φιλικότητα προς το δέρμα.
Είναι προφανές γιατί προμηθεύεστε τα προϊόντα BABOR από την αισθητικό σας. Τα καλύτερα καλλυντικά για την περιποίηση προσώπου και σώματος, τα μαθαίνει κανείς από τους ειδικούς και τα προμηθεύεται από τα χέρια των ειδικών.
Γνωρίστε την ολοκληρωμένη δράση των προϊόντων αισθητικής της BABOR.

SeaCreation THE EYE CREAM

SeaCreation THE EYE CREAM


Πολυτελής περιποίηση ματιών για κάθε απαιτητική επιδερμίδα. Βαθιά δράση για μαγική ομορφιά.
Αντιρυτιδικό: Η Glycocéane GP3, το Green Caviar Algae Extract και οι πρωτεΐνες σιταριού, απαλύνουν τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες.
Αντιγήρανση: Οι πρωτεΐνες μαργαριταριού, η Glycocéane GP3και ο μικροοργανισμός BABOR thermophilus, δρουν προληπτικά και προστατεύουν από τη γήρανση της επιδερμίδας.  

Αντιοξειδωτικό: Ο μικροοργανισμός BABOR thermophilus, η γλουταθειόνη και η τοκοφερόλη, προστατεύουν με έξυπνο τρόπο από τις ελεύθερες ρίζες.


Κατά της ερυθρότητας: Η προβιταμίνη B5, η αλλαντοΐνη και η βισαβολόλη, μειώνουν ορατά τις κοκκινίλες.   

Ενίσχυση κολλαγόνου: Η Glycocéane GP3, το Green Caviar Algae Extract και τα φύκια Sargassum turbinarioides, βελτιώνουν την ελαστικότητα της επιδερμίδας.  

Επιδιόρθωση των κυττάρων: Η Glycocéane GP3, το Green Caviar Algae Extract και το οργανικό πυρίτιο, ενεργοποιούν το σχηματισμό και την ανάπλαση των κυττάρων.    

Προστασία της επιδερμίδας: Ο μικροοργανισμός BABOR thermophilus, η αβοκαντίνη και το σκουαλάνιο, προστατεύουν την επιδερμίδα και ενδυναμώνουν το φυσικό φράγμα προστασίας της.    
Ενυδάτωση: Τα φύκια Sargassum turbinarioides, οι πρωτεΐνες σιταριού και γάλακτος, ενυδατώνουν εντατικά την επιδερμίδα.
Λάμψη: Το οργανικό πυρίτιο, οι μικροχρωστικές και οι πρωτεΐνες μεταξιού, κάνουν πιο ομοιόμορφη και απαλή τη χροιά της επιδερμίδας.
Ζωτικότητα: Τα φύκια Sargassum turbinarioides και οι πρωτεΐνες μαργαριταριού, διεγείρουν τις φυσικές λειτουργίες του μεταβολισμού.
Απαλότητα: Ο μικροοργανισμός BABOR thermophilus, οι πρωτεΐνες μεταξιού και η αβοκαντίνη, ενεργοποιούν τη φυσική παραγωγή λιπιδίων της επιδερμίδας.
Χωρίς parabens.
SeaCreation THE CREAM - 15ml
Απλώστε την BABOR SeaCreation THE EYE CREAM πρωί και βράδυ μετά τον καθαρισμό στη περιοχή των ματιών.
Τιμή: 137,00 €  
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ
babor, beauty, face products, skin care