Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ARIADNE- ATHENS MUST HAVE ALWAYS WITH YOU

Ariadne-Athens cosmetics

H εταιρεία ARIADNE-ATHENS, είναι μια ελληνική εταιρεία με εξαιρετικά προϊόντα. Ειλικρινά εξαιρετικά προϊόντα. Το λέω επειδή τα γνώρισα και τα δοκίμασα αρκετές φορές, πολλές ημέρες. Και η εμπειρία μου; Σχημάτισα την καλύτερη γνώμη βάσει αντικειμενικών, αντικειμενικότατων κριτηρίων.
1. Η συσκευασία τους. Ξεκινάμε από την εξωτερική τους εμφάνιση, το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσετε σε αυτά. Παίρνουν πολύ υψηλή βαθμολογία, μια και η συσκευασία τους είναι ιδιαίτερα καλαίσθητη και ποιοτική και κάτι ακόμη. Αποπνέει και κάτι ακόμη που τα χαρακτηρίζει. Τη μοναδικότητα και το όραμα...
 2. Τα ίδια τα προϊόντα. Δοκίμασα μέχρι στιγμής 3 προϊόντα. Μια κρέμα για το πρόσωπο, ένα serum για την περιοχή γύρω από τα μάτια και τα χείλη και ένα ξηρό λάδι για το σώμα και την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Καθώς "έπαιρνα μια γεύση" από το καθένα, δεν πίστευα ότι θα είχα τόσο καλή εντύπωση και από τα τρία. Η κρέμα προσώπου, με πολύ διακριτικό αν και ευδιάκριτο άρωμα. ενυδάτωσε την επιδερμίδα μου από την πρώτη στιγμή, τόσο δραστικά, σαν "ένεση δροσιάς" αφήνοντάς την πιο απαλή και ελαστική. Το serum, επίσης με ενυδατική δράση, μεγάλη ευκολία στην εφαρμογή και πολύ απαλή υφή, είναι από τα καλύτερα που έχω δοκιμάσει και για έναν άλλον λόγο. Μετά τη χρήση του, δεν μου άφησε καμμία αρνητική εντύπωση αφού είναι από τις λίγες φορές που κάποιο προϊόν σαν αυτό δεν έτσουξε καθόλου τα μάτια μου, δεν αισθάνθηκα κανένα τράβηγμα, κανένα ερεθισμό. Τέλος, το ξηρό λάδι για το σώμα, με άρωμα θηλυκό θα το χαρακτήριζα, απορροφάται άμεσα, μαλακώνει αισθητά το δέρμα αφήνοντάς το περισσότερο ενυδατωμένο και ελαστικό.

Περισσότερα για τα εξαιρετικά προϊόντα της εταιρείας ariadne-athens, πολύ, πολύ σύντομα.

beauty, cosmetics