Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

2 προτάσεις Μόδας με Denim jacket...!


Όσο και να μην το θέλουμε, όσο και να αντιστεκόμαστε, ο καιρός σιγά-σιγά αλλάζει προς το "δροσερότερο". Είναι λοιπόν ώρα να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε τη φθινοπωρινή μας γκαρνταρόμπα και τους συνδυασμούς που θα επιλέξουμε για τις εμφανίσεις μας.
Μια λύση που ταιριάζει λίγο-πολύ σε όλες τις εποχές, ανάλογα με τον τρόπο που θα το φορέσουμε, είναι το denim jacket. Διαχρονικά μοντέρνο και κατάλληλο για άπειρες σχεδόν επιλογές, μας "λύνει" τα χέρια και μας κάνει να αισθανόμαστε άνετα. 
Μία από τις επιλογές αυτές, που προτιμώ προσωπικά, είναι ο συνδυασμός της φωτογραφίας, που βρήκα στο ενδιαφέρον gurl.com, όπου θα βρείτε αρκετές σχετικές επιπλέον προτάσεις.
Στην περίπτωση λοιπόν αυτή, μπορείτε να συνδυάσετε ένα άνετο denim jacket με lace dress (δαντελένιο φόρεμα), κοντομάνικο ή μακρυμάνικο, ανάλογα με τις διαθέσεις και τις αντοχές σας στην αλλαγή του καιρού, και με μποτάκια που θα επιλέξετε σύμφωνα με το γούστο σας. Πάντως, το καφέ χρώμα, όπως αυτό της φωτογραφίας μας, δίνει μια πιο chic νότα στην εμφάνισή σας, που μπορεί να συνδυαστεί ιδανικά με ανάλογου χρώματος και στυλ τσάντα.



Σε αυτήν τη φωτογραφία, το denim jacket φτάνει μέχρι τη μέση και συνδυάζεται με ριγέ top και χακί πανταλόνι. Φυσικά, μπορείτε να κρατήσετε όποια από τα στοιχεία της πρότασης αυτής σας ταιριάζουν και να προσθέσετε στη συνέχεια όλα εκείνα που σας αρέσουν και σας αντιπροσωπεύουν. Προσωπικά, θα συνόδευα και αυτήν την πρόταση με καφέ flat παπούτσια και ασορτί τσάντα, ενώ θα έδινα μεγάλη σημασία στα αξεσουάρ που θα χρησιμοποιούσα, επιλέγοντας μονόχρωμα bronze ή μεταλλικά βραχιόλια. 

Εσείς, τι λέτε; Ποιόν συνδυασμό προτιμάτε, τελικά;

fashion, denim,jacket,  fashion ideas