Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

1 και μοναδική, γλυκειά συνήθεια...!


Είναι πια προχωρημένο απόγευμα και, ανάμεσα σε διάφορα θέματα που θέλω να βάλω στο cosmeticsdelux, σε προϊόντα υπέροχα που θέλω να φωτογραφίσω και να δοκιμάσω, σε επικοινωνία απαραίτητη για το posting θεμάτων μου και σε ένα ελαφρύ αίσθημα κόπωσης, μου ήρθε έντονη η αίσθηση να απολαύσω κάτι γλυκό. Στο σχετικό ερώτημα, "τι;", δεν δίστασα καθόλου, αφού είχα ήδη την απάντηση έτοιμη, Είναι αυτή που "βλέπετε" στην αρχή της ανάρτησής μου, πλούσια απλωμένη επάνω σε μια βάφλα, που - σε αντίθετη περίπτωση- θα ήταν απλά, μια συνηθισμένη βάφλα.

Τι όμως την κάνει διαφορετική; Μα το chocolate spread με γεύση φουντουκιού που επέλεξα και συνεχίζω ακάθεκτη να επιλέγω κάθε φορά που κάτι γλυκό, αλλά και γευστικό, απολαυστικό, tasty and delicious, μου έρχεται στον νου και θέλω ασυγκράτητα να γευτώ. Το chocolate spread με γεύση φουντουκιού fundelina, που μετατρέπει και την πιο απλή βάφλα (όπως και κάθε τι σχετικό) σε υπέροχη απόλαυση.

fundelina chocolate spread με γεύση φουντουκιού. Photo : για το cosmeticsdelux, Μ. Νικολοπούλου

Ειλικρινά, το chocolate spread της fundelina, είναι ό,τι πιο ωραίο έχω δοκιμάσει. Γλυκό, αλλά με μέτρο, με υπέροχη γεύση (χωρίς μέτρο!) και η νέα μου υπέροχη συνήθεια που με τονώνει και με θρέφει.
Εσείς, το έχετε δοκιμάσει; 

food, taste, sweet taste, delicious, chocolate, chocolate spread, fundelina, #cosmeticsdelux