Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Oriflame και μαθήματα αντιγήρανσης...!


ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ

Καθώς μεγαλώνουμε, το σώμα μας αλλάζει και ξέρετε τι; Είναι απόλυτα φυσιολογικό. Εάν όμως θέλετε να καθυστερήσετε τη δημιουργία ρυτίδων, τη νέα υφή και όψη, διαβάστε τι μπορείτε να κάνετε.
ΛΑΙΜΟΣ 
Το καθημερινό μασάζ και η yoga προσώπου μπορούν να στοχεύσουν στη χαλάρωση του λαιμού συσφίγγοντας τους μυς και ανορθώνοντας την επιδερμίδα. Υπάρχουν πολλά βίντεο online που μπορούν να σας διδάξουν τον τρόπο. Προσθέστε μια ρουτίνα περιποίησης επιδερμίδας που είναι σχεδιασμένη για σύσφιξη (όπως η NovAge Ultimate Lift) και θα είστε πιο κοντά στο επιθυμητό αποτέλεσμα από ποτέ.
ΜΠΟΥΣΤΟ 
Η αποφυγή της έκθεσης της περιοχής στον ήλιο, φορώντας κλειστά μπλουζάκια, είναι ο καλύτερος τρόπος για να την προστατέψετε από τη φθορά του ήλιου. Ο δεύτερος καλύτερος τρόπος είναι το SPF. Επεκτείνετε την πρωινή σας ρουτίνα περιποίησης επιδερμίδας στο λαιμό και το ντεκολτέ για να προστατέψετε και να προσφέρετε αντιγηραντικά συστατικά στην περιοχή.
Καθώς κοιμάστε, η επιδερμίδα σας αποκαθιστά και αναπληρώνει τον εαυτό της και μπορείτε να την υποστηρίξετε με μια πλούσια κρέμα νύχτας.

Για περισσότερα, πατήστε εδώ...και η Oriflame σας περιμένει με πολλές εκπλήξεις και μεγάλες εκπτώσεις!

Oriflame, beauty