Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Cumaea. Φυσικά, παραδοσιακά προϊόντα...!

Cumaea. Hand Cream
Μια εταιρεία για την οποία σας είχα μιλήσει και σε παλαιότερες αναρτήσεις μου θέλω να σας πω και πάλι, απλά και μόνο επειδή πιστεύω ότι παρασκευάζει ποιοτικά προϊόντα με αγνά υλικά και εξαιρετικά αποτελέσματα. Για την Cumaea.   

Το προφίλ της
Η Cumaea, είναι μία Ελληνική εταιρεία που βρίσκεται στο χωριό Κοίλι, στο δήμο Κύμης-Αλιβερίου, κοντά στην Κύμη Ευβοίας. Παρασκευάζει φυσικά. παραδοσιακά καλλυντικά από καθαρό ελαιόλαδο, εμπλουτισμένα με πλήθος ιαματικών βοτάνων που φύονται στην περιοχή. Καθώς έχω δοκιμάσει αρκετά από τα προϊόντα της εταιρείας αυτής, θέλω να σας πω ότι τα βρήκα πάρα πολύ καλά, με εντυπωσίασε μάλιστα το γεγονός ότι, αναφορικά με κάποια από αυτά, είδα άμεσο αποτέλεσμα με διάρκεια. Και να σας δώσω ένα παράδειγμα. Δυστυχώς, από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, υποφέρω από ξηροδερμία στην περιοχή των χεριών, ένα "φαινόμενο" που επιδεινώνω η ίδια προσωπικά αφού, πολλές φορές, από βιασύνη, αμέλεια ή και τεμπελιά ακόμη (κακώς, το ξέρω!) δεν τα προσέχω όπως πρέπει. Σχετικά, στην αέναη προσπάθειά μου να εντοπίζω προϊόντα που με βοηθάνε στο θέμα αυτό δοκίμασα την κρέμα χεριών της Cumaea, δώρο της ίδιας της εταιρείας και συγκεκριμένα την κρέμα που απεικονίζεται στην αρχή της ανάρτησης. 
Η περιγραφή της κρέμας χεριών, σύμφωνα με την περιγραφή της Cumaea, έχει ως εξής.
Περιγραφή Προϊόντος
Προστατευτική και αναπλαστική κρέμα, ιδανική για ταλαιπωρημένα χέρια με σκασμένο και ερεθισμένο δέρμα. 
Τι επιτυγχάνει;
Μαλακώνει, ενυδατώνει και απαλύνει τα χέρια που δοκιμάζονται καθημερινά. Εξαλείφει κηλίδες (anti-spot, δηλαδή!) και ουλές και αρωματίζει διακριτικά.
Κάτι που διαπίστωσα και μόνη μου. Η κρέμα χεριών Cumaea, από την πρώτη στιγμή της εφαρμογής, "δρόσισε" τα χέρια μου, τα μαλάκωσε, τα ενυδάτωσε και τους έδωσε την αίσθηση μιας μεγαλύτερης ευκαμψίας και άνεσης στην κίνηση, αφού το ενοχλητικότατο αίσθημα της ξηρότητας και του στεγνώματος είχε απομακρυνθεί. 
Περισσότερα στοιχεία για την κρέμα χεριών
Για να "γνωρίσετε" αυτή την κρέμα χεριών καλύτερα, αλλά και να την ψάξετε πιθανώς στο website της εταιρείας, σας λέω τα εξής. Εμπίπτει φυσικά στην Κατηγορία Περιποίησης Σώματος. Τα βότανα που εμπεριέχονται στη σύστασή της, είναι: Αλόη, Αμυγδαλιά, Δεντρολίβανο, Ζαμπούκος, Καλέντουλα, Κισσός, Μολόχα, Πικραμύγδαλο, Τριαντάφυλλο και Πικραμύγδαλο. Ένας κήπος ολόκληρος! Η χρήση της συνιστάται για τα χέρια και η δράση της είναι: Αναπλαστική, Ενυδατική, Λευκαντική δέρματος, Αντιγηραντική, Προστατευτική. 

Σαπούνι Cumaea, από ελαιόλαδο, φυσικά αιθέρια έλαια, φυσικά μεταλλικά στοιχεία και ίχνη βοτάνων.

Στη συνέχεια, για να γνωρίσετε περισσότερο και την ίδια την εταιρεία, σας αναφέρω τα στοιχεία που ακολουθούν και βρήκα στη σελίδα της στο διαδίκτυο, εδώ.
Η προσπάθειά μας αυτή πηγάζει από την αγάπη μας για τη φύση και για όλα τα καλά που έχει να μας προσφέρει αλλά και από τη νοσταλγία μας για πράγματα αγνά. Καθώς ζούμε σε εποχές με γρήγορους και απαιτητικούς ρυθμούς, έχουμε συχνά λησμονήσει πολλά από τα στοιχεία του παρελθόντος και των παραδόσεών μας, που όμως έκαναν τη ζωή περισσότερο ποιοτική. Δεν είναι πολύ μακριά οι εποχές που οι γιαγιάδες μας έψηναν κάθε Κυριακή στον ξυλόφουρνο το ψωμί της εβδομάδας κι έφτιαχναν μόνες τους το σαπούνι που χρησιμοποιούσε όλο το χρόνο η οικογένεια. Κι όμως οι εποχές αυτές φαντάζουν τόσο περίεργα μακρινές. Είμαστε εδώ για να θυμίζουμε ότι οι παραδόσεις δε χάνονται έτσι εύκολα, ειδικά όταν έχουν κάτι να προσφέρουν κι όταν υπάρχουν άνθρωποι αντάξιοί τους να τις διατηρήσουν. Αλλά και για δηλώσουμε ότι κυρίως σήμερα η ανάγκη για πράγματα απλά και αγνά είναι μεγαλύτερη από ποτέ.
Στην ιστοσελίδα αυτή θα βρείτε πληροφορίες για τα παραδοσιακά προϊόντα που παράγει η Cumaea, για τις ποικιλίες των βοτάνων που χρησιμοποιούνται, καθώς και για τις θεραπευτικές ιδιότητες που το κάθε ένα από αυτά διαθέτει. Από εδώ μπορείτε να κάνετε ηλεκτρονικά παραγγελίες για όποια από τα προϊόντα μας σας ενδιαφέρει πατώντας την επιλογή «Eshop» στο κεντρικό μενού.
Beauty, Natural Products, Greek Products