Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Φροντίδα μετά την ηλιοθεραπεία...!

Φροντίδα μετά την ηλιοθεραπεία
Το Καλοκαίρι είναι πάντα εδώ και γι΄αυτό καλό είναι να πούμε κάποια πράγματα για την περιποίηση του δέρματός μας ύστερα από την ηλιοθεραπεία που, μάλλον, ακόμη εξακολουθούμε να κάνουμε.
Σκοπός μας, να διατηρήσουμε το δέρμα μας ενυδατωμένο και το μπρούντζινο χρώμα μας όσο περισσότερο γίνεται. 4 σχετικές συμβουλές, ακολουθούν. 


.  Αμέσως μετά την ηλιοθεραπεία, βάλτε αρκετή ποσότητα ενυδατικής κρέμας στο πρόσωπο και το σώμα σας, με σκοπό να αποκτήσουν αίσθηση δροσιάς και να αντικαταστήσουν την υγρασία που έχασαν.
. Επίσης αμέσως μετά την ηλιοθεραπεία, πιείτε νερό, αφού η ηλιοθεραπεία αφυδατώνει το δέρμα. Καλό θα είναι να έχετε πάντα μαζί σας ένα μπουκάλι νερό, στην παραλία, και να πιείτε όσο χρειάζεστε, αμέσως μετά την ηλιοθεραπεία.

. Φροντίστε να κάνετε ηλιοθεραπεία με διαλείμματα, καθώς είναι γνωστές οι βλαβερές συνέπειες της εκτεταμένης έκθεσής μας στον ήλιο. Δεν είναι λίγοι οι ειδικοί που μας προτρέπουν να κάνουμε "αποχή" από τον ήλιο και κάποιες μέρες ακόμη, να μεσολαβεί δηλαδή 1-3 ημέρες μεταξύ μιας ηλιοθεραπείας και άλλης. 


. Χρησιμοποιείστε ένα self tanning προϊόν που θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το μαύρισμά σας για μεγαλύτερο διάστημα. Προσωπικά θα σας συνιστούσα το Self Tan Body Shape της FREZYDERM, που έχει και συσφιγκτική δράση.


Self Tan Body Shape, Frezyderm



Αυτομαυριστικό

SELF TAN BODY SHAPE


Αυτομαυριστικό γαλάκτωμα με παράλληλη συσφικτική δράση. Περιέχει ένα σύμπλεγμα ενεργών συστατικών που δίνουν ένα φυσικό, ομοιόμορφο μαύρισμα στο δέρμα χωρίς έκθεση στον ήλιο ενώ το σύμπλεγμα φυτικών συστατικών ενεργοποιούν τη μελανίνη, ώστε να αποφεύγονται τα εγκαύματα κατά τις πρώτες ημέρες έκθεσης στον ήλιο.

Ταυτόχρονα, ενυδατώνει την επιδερμίδα και παρέχει αντιοξειδωτική και αντιγηραντική προστασία. Απλώνεται εύκολα και απορροφάται άμεσα, χωρίς να αφήνει λιπαρότητα, γραμμές και κίτρινα χροιά. Παράλληλα, η εμπλουτισμένη του σύνθεση με φυτικά εκχυλίσματα, καφεΐνη και Guarana, προσφέρει σύσφιξη της επιδερμίδας, ενεργοποιεί τη λιπόλυση, αυξάνει την ελαστικότητα και το σφρίγος της επιδερμίδας και μειώνει την όψη φλοιού πορτοκαλιού.


Και το καλοκαίρι, συνεχίζεται...

beauty, self tan, frezyderm, σύσφιγξη