Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Φυσικό ελιξίριο μαλλιών για απαλά μαλλιά...!

Bioselect hair elixir, photo: M. Nikolopoulou


ΦΥΣΙΚΟ ΕΛΙΞΙΡΙΟ ΜΑΛΛΙΩΝ σε συσκευασία 150ml, με Dictamelia*, λάδι Αβοκάντο* & λάδι Baobab
Eλιξίριο μαλλιών με 100% φυσικό φωτοπροστατευτικό παράγοντα.Το πολύτιμο λάδι από το δέντρο karanja απορροφά τη UVB ακτινοβολία και προστατεύει την τρίχα από τη δημιουργία ελευθέρων ριζών.
Το Dictamelia* ενισχύει την αντιοξειδωτική προστασία και βοηθά τα μαλλιά να διατηρήσουν την ελαστικότητα τους, ενώ τα έλαια αβοκάντο*, χοχόμπα* και baobab* ενυδατώνουν και θρέφουν, χαρίζοντας υγεία και λάμψη στα μαλλιά σας.

Ιδανικό για ξηρά/ταλαιπωρημένα μαλλιά. 
ΧΡΗΣΗ: Απλώστε σε βρεγμένα ή στεγνά μαλλιά από τη ρίζα ως τις άκρες. 
Η γνώμη μου: δοκίμασα το ελιξίριο μαλλιών της Bio Select και εντυπωσιάστηκα. Καθώς έχω ξηρά και μάλλον σγουρά μαλλιά, δύσκολα βρίσκω ένα προϊόν που να έχει επίδραση στα μαλλιά μου και θετικό, άμεσο αποτέλεσμα. Το ελιξίριο μαλλιών της Bio Select που χρησιμοποίησα σε βρεγμένα μαλλιά αμέσως μετά το λούσιμο, έκανε τα μαλλιά μου ευκολοχτένιστα, α-μέ-σως και πολύ απαλά στην αφή, αφού τα στέγνωσα ελαφρά με το πιστολάκι και τα χτένισα. Μόνο προσοχή, σύμφωνα με τη δική μου εμπειρία, τουλάχιστον, βάλτε μικρή ποσότητα από το ελιξίριο αυτό στα μαλλιά σας, αφού θα σας δώσει το ίδιο αποτέλεσμα, στη στιγμή. Τέλος, όσο πιο πολύ χρησιμοποιούμε το ελιξίριο, τόσο περισσότερο θα βλέπουμε θετικά αποτελέσματα στα μαλλιά μας. Αλήθεια, εσείς το έχετε δοκιμάσει; 

hair products