Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Σπυράκια που λένε πολλά...!


ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΤΑ ΣΠΥΡΑΚΙΑ

Έχετε παρατηρήσει να εμφανίζονται σπυράκια στο ίδιο σημείο; Σύμφωνα με ην αρχαία Κινέζικη παράδοση της χαρτογράφησης του προσώπου, το που εμφανίζονται προβλήματα της επιδερμίδας είναι άμεσα συνδεδεμένο με την εσωτερική σας υγεία. Εάν λοιπόν βλέπετε συνέχεια σπυράκια στο σαγόνι σας μπορεί το συκώτι σας να χρειάζεται προσοχή.
ΜΕΤΩΠΟ
Πιστεύεται πως το μέτωπο καθρεφτίζει την υγεία του νευρικού και πεπτικού συστήματος. Τα σπυράκια στο μέτωπο συνήθως είναι ένδειξη στρες οπότε δοκιμάστε χαλαρωτικές πρακτικές όπως yoga ή διαλογισμό. Βοηθήστε το πεπτικό σας σύστημα πίνοντας αρκετό νερό και προσθέτοντας προϊόντα ολικής άλεσης, φρούτα και λαχανικά στη δΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΦΡΥΔΙΑ
Εάν βλέπετε σπυράκια στο κέντρο του μετώπου, ανάμεσα στα φρύδια, μπορεί να υπάρχει ανισορροπία στα νεφρά, το στομάχι ή το συκώτι σας. μειώστε το αλκοόλ, τα λιπαρά και το κάπνισμα. Δείτε μήπως έχετε δυσανεξία στα γαλακτοκομικά και τη λακτόζη.  

ΜΥΤΗ
Η μύτη είναι ο καθρέφτης του αναπνευστικού σας συστήματος, κυρίως των πνευμόνων και της καρδιάς. Ελέγξτε την πίεσή σας και επιλέξτε τροφές με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη εάν εμφανίζετε σπυράκια σε αυτό τη σημείο. Αντικαταστήστε το κρέας, τον καφέ, το αλκοόλ και τις καυτερές τροφές με πιο ανάλαφρες εναλλακτικές. 

ΔΕΞΙ ΜΑΓΟΥΛΟ
Η κινέζικη ιατρική αναφέρει συχνά την αριστερή και τη δεξιά πλευρά του σώματος. Εάν τα σπυράκια εμφανίζονται στο δεξί σας μάγουλο, ίσως οι πνεύμονές σας να χρειάζονται βοήθεια. Η τακτική καρδιοαναπνευστική άσκηση ενδυναμώνει το όργανο αυτό και μην καπνίζετε! Το δεξί μάγουλο συνδέεται και με την πρόσληψη ζάχαρης οπότε μειώστε τα γλυκά.   
ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΑΓΟΥΛΟ
Το αριστερό μάγουλο σχετίζεται με το συκώτι σας οπότε αποφύγετε το αλκοόλ και τα λιπαρά εάν τα σπυράκια εμφανίζονται εκεί. Η σωστή διατροφή και ο υγιεινός τρόπος ζωής θα βοηθήσουν τη σωστή λειτουργία του συκωτιού.

ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΘΟΥΝΙΑ
Τα προβλήματα σε αυτήν την περιοχή μπορούν να σημαίνουν ανισορροπία στο λεπτό έντερο. Αποφύγετε τα πολύ κρύα ποτά και κρατήστε ένα ημερολόγιο διατροφής ώστε να μπορέσετε να εντοπίσετε τι σας πειράζει.
Για περισσότερες συμβουλές για το τι προσπαθούν να σας πουν τα σπυράκια σας, αλλά και τη συμβουλή της ειδικού MELINA GALEADI, πατήστε εδώ
beauty, oriflame, useful tips