Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

7 βήματα ενός τέλειου makeup...!


Το makeup δεν είναι τόσο εύκολη υπόθεση όσο πιθανώς φαίνεται. Για να πετύχει και να είναι τέλειο πρέπει να ακολουθήσετε κάποιες σχετικές οδηγίες, απλές αλλά σημαντικές, και να έχετε το ποθητό σας αποτέλεσμα σε 7 βήματα. Άς ξεκινήσουμε:
  • Πλύνετε καλά το πρόσωπό σας χρησιμοποιώντας ένα ουδέτερο σαπούνι ή ένα σαπούνι με βάση το ελαιόλαδο, όπως τουλάχιστον κάνω εγώ, και εμπλουτισμένο με άλλα πολύτιμα, αγνά συστατικά που θα βοηθήσουν την επιδερμίδα σας να καθαρίσει σε βάθος. Το σαπούνι της επιλογής μου, είναι το Σαπούνι ελαιολάδου με ρόδι και αλόη, ένα σαπούνι από εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, Βαλσαμέλαιο, Ρόδι και Αλόη, ιδανικό για το πρόσωπο και το σώμα, για βαθύ καθαρισμό, ενυδάτωση και λάμψη. 

Σαπούνι με ρόδι και αλόη
    Επιπλέον, προσφέρει αναζωογόνηση της επιδερμίδας και λείανση των ρυτίδων, από την sparta goods. Ο καθαρισμός του δέρματός σας απομακρύνει κάθε ρύπο και προετοιμάζει την επιδερμίδα για το makeup.
    • Για βαθύτερο καθαρισμό της επιδερμίδας, άρα και καλύτερη απορρόφηση των προϊόντων makeup, φροντίστε να κάνετε που και που peeling στο πρόσωπό σας. Και φυσικά, το τελικό στάδιο σε αυτήν τη διαδικασία είναι να χρησιμοποιήσετε μια καλή τονωτική λοσιόν που θα απομακρύνει και τον τελευταίο ρύπο από την επιδερμίδα σας
    • Κάτι άλλο που πρέπει να προσέξετε για να πετυχαίνετε πάντα ένα τέλειο είναι η επιδερμίδα σας να είναι ενυδατωμένη. 
    • Χρησιμοποιήστε fond de teint (foundation), τον πιο σημαντικό συντελεστή σε ένα τέλειο makeup. Απλώστε το foundation σας ομοιόμορφα, επιμένοντας ελαφρά στη μύτη και τα ζυγωματικά-  και πριν το επιλέξτε θυμηθείτε ότι θα πρέπει να ταιριάζει με τη φυσική απόχρωση της επιδερμίδας σας.
    • Εφαρμόστε πούδρα σε όλο σας το πρόσωπο. Η πούδρα σκοπό έχει να δώσει και αυτή ομοιόμορφη όψη στην επιδερμίδα, αλλά και να στερεώσει το foundation στη θέση του.
    • Το επόμενο βήμα είναι η χρήση blush, που θα πρέπει να είναι ένα τόνο σκουρότερο από την επιδερμίδα σας. Πώς θα το εφαρμόσετε σωστά; Σταθείτε μπροστά από έναν καθρέπτη και χαμογελάστε. Τότε απλώστε το blush σε όλη την επιφάνειά τους.
    • Τέλος, απλώστε λίγη mascara στα βλέφαρά σας και ένα φωτεινό lipstick στα χείλη σας και είστε έτοιμες και λαμπερές με ένα make up που θα ζήλευαν πολλές. 
    beauty, makeup, useful tips, #makeup #cosmeticsdelux