Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

4+1 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΥΦΙΚΗ ΑΝΘΟΔΕΣΜΗ...!


4 + 1 Συμβουλές για τη νυφική σας ανθοδέσμη!


Ετοιμάζεστε να παντρευτείτε και δεν ξέρετε ακριβώς ποια λουλούδια να διαλέξετε για τη νυφική σας ανθοδέσμη; Να λοιπόν κάποιες χρήσιμες συμβουλές!


1. Διαλέξτε όποια λουλούδια σας αρέσουν, χωρίς περιορισμούς, όρια και προκαταλήψεις, αρκεί να θυμάστε ότι είναι καλύτερα να διαλέξτε εκείνα που θα βρείτε φρέσκα την εποχή του γάμου σας, για να μην ταλαιπωρείστε ή και, ίσως, ξοδέψτε περισσότερα χρήματα, άσκοπα, για να βρείτε εκείνα που θα θέλατε αλλά είναι εκτός εποχής. Εκτός φυσικά και αν ο χρόνος ή τα χρήματα που θα δαπανήσετε για να τα εντοπίσετε, δεν είναι πρόβλημα για εσάς!


2. Μην διστάσετε να προσθέστε χρώμα στην ανθοδέσμη σας ακόμα και για να δημιουργήσετε τους αγαπημένους σας συνδυασμούς, αφού το χρώμα ταιριάζει ιδιαίτερα σε μια τέτοια στιγμή. Σχετικά πάντως, καλύτερα είναι, πριν την τελική σας επιλογή, να συμβουλευτείτε τον υπεύθυνο για το νυφικό σας ή τον ανθοπώλη σας, εφ' όσον φυσικά τους εμπιστεύεστε. Σαν επαγγελματίες, είναι σίγουρο ότι θα σας συμβουλέψουν σωστά για την αισθητική του τελικού αποτελέσματος!

 3. Φροντίστε για το πώς θα εμφανιστούν τα χρώματα της ανθοδέσμης στις φωτογραφίες σας, αν -όπως ελπίζω- σκοπεύετε να βγάλετε πολλές φωτογραφίες κρατώντας την, επειδή δεν είναι απίθανο τα χρώματα των λουλουδιών να μην "δείχνουν" τόσο καλά όσο θα θέλατε, στις απεικονίσεις τους.
Και πάλι, η γνώμη ενός ειδικού, του φωτογράφου που επιλέξατε, ιδανικά, θα σας δώσει τη σωστή κατεύθυνση.

4. Φροντίστε να επιλέξετε την ανθοδέσμη εκείνη που όχι μόνο θα ταιριάζει με το νυφικό σας, αλλά και θα μπορείτε να κρατάτε άνετα, μάλιστα δεν θα θέλετε να αποχωριστείτε από τα χέρια σας, φροντίστε δηλαδή να έχει το σχήμα και το μέγεθος εκείνο που δεν θα σας ταλαιπωρήσει στις ώρες ίσως που θα σας συντροφεύσει, ώστε να μην σας δημιουργήσει κανένα πρόβλημα μια τόσο χαρούμενη μέρα της ζωής σας.

Τέλος,

5. Στο τραπέζι του γάμου που θα ακολουθήσει, φροντίστε ο στολισμός του με λουλούδια να είναι σε απόλυτη αρμονία με την ανθοδέσμη σας, που εκείνη την ημέρα, θα έχει μία από τις κυρίαρχες θέσεις!

Η ώρα η καλή!

wedding, happiness