Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

4 αποχρώσεις σε ένα lipstick με λάμψη και φως...!



Είναι αλήθεια ότι αρκετές φορές σας έχω πει για κάποια προϊόντα τα οποία δεν αποχωρίζομαι ποτέ ή σχεδόν ποτέ επειδή τα βρίσκω εξαιρετικά και πολύ εύχρηστα. Ανάμεσα σε αυτά, θα προσθέσω κάποιο ακόμη που δοκίμασα σχετικά πρόσφατα και έμεινα με τις καλύτερες εντυπώσεις, ειλικρινά. Πρόκειται για το light up lip gloss της Artistry, το οποίο κυκλοφορεί σε 4 αποχρώσεις, που είναι:





Το lipstick της Artistry, Light Up Lip Gloss,  ένα ενυδατικό, δροσερό lipstick χαρακτηρίζεται aπό μία ξεχωριστή καινοτομία. Είναι εφοδιασμένο με ένα καθρέφτη στη μια πλευρά του και με ενσωματωμένο φως που ανάβει μόλις αρχίσετε να ξεβιδώνετε το καπάκι του. 
Μία διπλή "ενίσχυση" με σκοπό τη διευκόλυνσή μας στη χρήση του, ιδίως όταν ο φωτισμός δεν είναι επαρκής για κάτι τέτοιο. Βρίσκεστε για παράδειγμα κάπου για φαγητό, ίσως και υπό το ρομαντικό φως των κεριών αλλά -ξαφνικά- αισθάνεστε την ανάγκη να ανανεώσετε το lipstick σας για να αισθανθείτε ακόμα ωραιότερη. Βγάζετε τότε, διακριτικά, το Light Up Lip Gloss της Artistry από την τσάντα σας, ξεβιδώνετε το καπάκι του και φέρνετε με κινήσεις όλο θηλυκότητα το lipstick κοντά στα χείλη σας που "αντικατοπτρίζονται" στο ειδικό καθρεφτάκι του. Ανανεώνετε το μακιγιάζ σας και συνεχίζετε ανενόχλητες το ρομαντικό σας δείπνο. 
Οι 4 αποχρώσεις του Light Up Lip Gloss της Artistry είναι επιλεγμένες για να επιλέξετε εκείνες που ταιριάζουν καλύτερα στην επιδερμίδα σας και αναδεικνύουν το look σας. Όποια απόχρωση και αν επιλέξετε, το αποτέλεσμα είναι θεαματικό, χωρίς να είναι υπερβολικό, προσδίδοντας παράλληλα μια λάμψη στα χείλη σας. Και ένα τελευταίο στοιχείο του που το βίωσα προσωπικά με μεγάλη ευχαρίστηση. Καθώς, στη σύστασή του, έχει ίχνη δυόσμου, αφήνει μια απόλυτη αίσθηση δροσιάς στα χείλη από την πρώτη στιγμή της εφαρμογής του. Εν κατακλείδι, δίνει ξεχωριστό χρώμα και λάμψη στα χείλη σας.

beauty, artistry, amway, lipsticks