Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

4-1 ways to spend the last days of summer...!

Μια μέρα στην παραλία

Το Καλοκαίρι είναι ακόμα εδώ και θα είναι για πολύ ακόμη. Όμως, αν οι υποχρεώσεις σας, πρόκειται σύντομα να σας καλέσουν μακριά από παραλίες, άμμο και παιχνίδια στη θάλασσα ή και στο βουνό, σας προτείνουμε 4+ 1 τρόπους για να περάσετε τις "τελευταίες μέρες" του καλοκαιριού.
  1. Πάρτε τους πιο κοντινούς σας φίλους, την οικογένειά σας, μια παρέα αγαπημένων σας προσώπων με άλλα λόγια, και σχεδιάστε μια ξένοιαστη μέρα στη θάλασσα. Πηγαίνετε από νωρίς το πρωί ή το μεσημέρι στην αγαπημένη σας παραλία, κολυμπήστε, παίξτε μπαλιές, ρακέτες, μπουγελώματα, ξαναγίνετε παιδιά, και γλεντήστε το με την ψυχή σας. Μαζέψτε (με ασφάλεια, και με αντηλιακό), όσο ήλιο και αλμύρα μπορείτε, φερθείτε σαν να μην έχετε κανένα πρόβλημα να σας περιμένει και χαλαρώστε, ηρεμήστε, γελάστε, ξενοιάσετε και μαζέψτε όσο περισσότερη ενέργεια μπορείτε, για τις μέρες που θα ακολουθήσουν. Θα σας χρειαστεί!
Κοχύλια

2. Αν δεν μπορείτε να περάσετε πολλές ώρες στη θάλασσα, πηγαίνετε μια βόλτα στην αγαπημένη σας παραλία και πάλι, κολυμπήστε και μαζέψτε κοχύλια, όσο περισσότερο μπορείτε. Πίσω στο σπίτι σας, πλύντε τα, καθαρίστε τα και αφήστε τα να στεγνώσουν καλά, πριν τα βάλετε μέσα σε βάζα με άμμο, για να σας θυμίζουν έναν ολόκληρο χειμώνα, το καλοκαίρι που πέρασε και αυτό που θα ακολουθήσει ξανά. 


3. Πηγαίνετε στο πιο κοντινό, αγαπημένο σας σημείο των διακοπών, στη θάλασσα ή στο βουνό, και πάρτε μερικές φωτογραφίες του τοπίου, στην αγαπημένη σας ώρα. Οι φωτογραφίες, όπως και τα κοχύλια, θα είναι μια καλή συντροφιά για τις μέρες "εκτός καλοκαιριού" και μια πολύ καλή ανάμνηση των ωραίων καλοκαιρινών στιγμών που περάσατε φέτος. Μια από τις δικές μου αγαπημένες καλοκαιρινές στιγμές, φέτος, είναι η φωτογραφία που ακολουθεί. 
4. Κάντε κάτι εντελώς διαφορετικό. 



Πάρτε ένα ποδήλατο και εξερευνήστε με αυτό, την περιοχή στην οποία περάσατε τις ημέρες των διακοπών σας, αν φυσικά η φυσιολογία του εδάφους επιτρέπει κάτι τέτοιο. Αν είστε τυχερές και βρείτε ένα ποδήλατο που έχει και το απαραίτητο καλαθάκι για τα ψώνια, χρησιμοποιείστε το για να βάλετε κάποια λουλούδια ή και απλή πρασινάδα της περιοχής, που μπορείτε να αποξηράνετε για να την κρατήσετε μαζί με τα άλλα αναμνηστικά σας, στο σπίτι σας, μέχρι το επόμενο καλοκαίρι.

5. Πάρτε πολλές, όσο πιο πολλές φωτογραφίες μπορείτε από τα αγαπημένα σας πρόσωπα, όπως τα "είδατε" αυτό το καλοκαίρι. Γελαστά, ξένοιαστα, ήρεμα...Άν πήγατε στις διακοπές με τα παιδιά σας, δώστε και σε εκείνα την ευκαιρία να σας φωτογραφίσουν όσες φορές θέλουν. Άν πάλι πήγατε διακοπές με φίλους, φωτογραφίστε ο ένας τον άλλον ξανά και ξανά και ξανά. Όλες αυτές οι φωτογραφίες θα γίνουν ίσως ο πιο αγαπημένος σας σύντροφος από εδώ και εμπρός, οι πιο αγαπημένες αναμνήσεις του καλοκαιριού. Και μια τελευταία συμβουλή. Κάποιες από τις φωτογραφίες αυτές μην τις αναρτήσετε σε social media. Κρατήστε πολλές από αυτές για εσάς και μόνο, σαν κάτι πολύτιμο, κάτι απόλυτα δικό σας. 
The Summer is always here...
useful tips, how to, summer