Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

L' Eau Kenzo Electric Wave...Limited Edition!

Eau Kenzo Electirc Wave, Eau Kenzo Homme Electric Wave

Για να γεμίσουν με μοναδική αύρα, τις μέρες μας και τη ζωή μας, ήρθαν τα  νέα limited edition αρώματα του οίκου ΚΕΝΖΟ, το  γυναικείο L’ Eau Kenzo Electric Wave και το ανδρικό L’ Eau Kenzo Homme Electric Wave αντίστοιχα.             
Αξιοσημείωτο είναι πως με αφορμή τα 20α γενέθλια του μοναδικού αρώματος L ‘EAU PAR KENZO, ο οίκος βρήκε την ευκαιρία να προχωρήσει στη δημιουργία αυτού του νέου «κύματος» δροσιάς, φρεσκάδας και δυναμικότητας , συνδυάζοντας τις βασικές νότες  του L ‘EAU PAR KENZO για Εκείνον και Εκείνη.
                                      
L’ Eau Kenzo Electric Wave for women
Η εμβληματική νότα White Lotus  επιστρέφει εκ νέου με μία ξεχωριστή και διακριτική αίσθηση λουλουδιών. Ακόμη μεγαλύτερη φρεσκάδα και φρουτώδεις νότες νεκταρινιών και μανταρινιών ενισχύονται από  κεδρόξυλο και  white musks , καθιστώντας την υφή του πιο χυμώδη και αισθησιακή.
                                               
L’ Eau Kenzo Electric Wave for men
Η  ζωηρή αρωματική νότα Yuzu ενισχυμένη από εσπεριδοειδή ξεσηκώνει τις αισθήσεις, προσφέροντας μία πρωτόγνωρη αίσθηση φρεσκάδας και  καθιστώντας το άρωμα πιο έντονο και δυναμικό. Η έντονη αίσθηση του pink grapefruit και του juicy green apple ανοίγουν τον δρόμο για μία  λεπτή ‘δόση’ μέντας κάνοντας το άρωμα πιο αισθησιακό και ελκυστικό.

Two bottles in movement

Δοκιμάστε τα, σήμερα κιόλας...!