Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ ΒΑΚΙΡΤΖΗ...στην υγειά μας!


Το κρασί, παίζει έναν πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή μας με την παρουσία του έντονη σε αυτήν, από τα πανάρχαια ακόμη χρόνια. 
Τα οφέλη του πολλά να ποικίλλουν ανάλογα με την ιδιότητά του σαν λευκό ή κόκκινο. 
Πρόσφατα, σύμφωνα με επίσημες μελέτες, διαπιστώθηκε ότι το λευκό κρασί για παράδειγμα, με τα αντιοξειδωτικά που περιέχει δρα προληπτικά κατά ασθενειών των πνευμόνων και κάποιες φορές κατά του καρκίνου του μαστού. 
 Και εκτός αυτού, δεν συμφωνείτε ότι ένα ποτήρι άσπρο κρασί, δροσερό, εύγευστο, από αμπέλια καλλιεργημένα με φροντίδα, μεράκι και γνώσεις, είναι ό,τι πρέπει για να κλείσουμε αρμονικά μια ζεστή μέρα του καλοκαιριού, δίπλα στη θάλασσα;
O Αμπελώνας Βακιρτζή σας συνοδεύει οινολογικά και αυτό το καλοκαίρι και σας προτείνει Μαγεμένο Κλήμα, με λαμπερό χρυσαφί χρώμα. Στην πλούσια μύτη του αναδεικνύονται έντονα αρώματα εσπεριδοειδών, κίτρινων φρούτων και τριαντάφυλλου χαρίζοντας μια πλούσια και μεταλλική επίγευση. Αρμονικό, με σώμα και διάρκεια στο στόμα.

Συνοδεύει  θαλασσινούς μεζέδες, ζυμαρικά, σαλάτες, πουλερικά, ψητά ψάρια, λευκές σάλτσες. Ιδανικά, απολαύστε το δροσερό στους 8°C.