Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Διάλεξε γυαλιά ηλίου ανάλογα με το ζώδιό σου!

Σήμερα, ήταν μια πολύ ωραία μέρα. Προσκαλεσμένη της L' Oreal Paris, στο BarΒara Que, ένα εκπληκτικό burger house στην Εθνικής Αντιστάσεως 27, στα Βριλήσσια, ανάμεσα σε επιτυχημένες, αναγνωρισμένες, καταξιωμένες beauty editors και bloggers, πέρασα κάποιες ώρες, εξαιρετικά.
Αφορμή, ένα γεύμα με την ξεχωριστή και ταλαντούχα επίσημη make up artist της L' Oreal Paris, από το 2014, Μάγδα Αναστασοπούλου. 
Μάλιστα, αν σας ενδιαφέρει, να επωφεληθείτε από τις γνώσεις της Μάγδας μπορείτε να της απευθύνετε όποια ερώτηση έχετε σχετικά με τα προϊόντα της Maybelline, τα make up trends ή το look που θέλετε να υιοθετήσετε, από αυτήν εδώ την ηλεκτρονική διεύθυνση, και να πάρετε την ανάλογη απάντηση. Τι λέτε;
Μαζί λοιπόν με την αναμφίβολη διασκέδαση, είδαμε και μερικά  νέα προϊόντα της Maybelline, ή μάλλον τα ξαναγνωρίσαμε κατατάσσοντάς τα (τουλάχιστον προσωπικά, εγώ) στα must have προϊόντα του brand. Να σας αναφέρω ένα από αυτό, ενδεικτικά, που -συμπτωματικά- είναι και το αγαπημένο μου; Τα Color Sensational Mattes in Nude Embrace

που κυκλοφορεί σε 8 διαθέσιμες αποχρώσεις. 
Εκεί συνάντησα και δύο νέες κοπέλες, συνεργάτιδες του infowoman.gr και infokids.gr, (δεν αναφέρω τα στοιχεία τους, επειδή δεν έχω πάρει τη σχετική άδειά τους, αλλά σκοπεύω να το κάνω πολύ σύντομα, το πιθανότερο αύριο), οι οποίες μου μίλησαν για τα websites αυτά και με έκαναν να θέλω να τα γνωρίσω καλύτερα.
Έτσι, σήμερα το απόγευμα, μόλις βρήκα καιρό, τα επισκέφτηκα και τα βρήκα πάρα πολύ ενδιαφέροντα. Μάλιστα, η φωτογραφία στην αρχή της ανάρτησής μου αυτής, είναι από το infowoman.gr, εισαγωγή ενός αφιερώματος που είμαι σίγουρη ότι θα τραβήξει αναμφίβολα την προσοχή σας. Δίκαια, άλλωστε... Το αφιέρωμα έχει τον τίτλο που δανείστηκα και εγώ: "Διάλεξε γυαλιά ηλίου ανάλογα με το ζώδιό σου" και ξεκινάει έτσι...
"Σκέφτεσαι να πάρεις καινούργια γυαλιά ηλίου και οι εκπτώσεις που πρόκειται να ξεκινήσουν είναι η καλύτερη ευκαιρία για σένα! Μπορεί να μην είναι το πρώτο αξεσουάρ που σκέφτεσαι όταν ντύνεσαι, αλλά τα γυαλιά εκτός από απαραίτητα είναι και σημείο της μόδας. Αν δυσκολεύεσαι στο να ανακαλύψεις ποια σου ταιριάζουν διάβασε τα άστρα!


Κριός: Τρελαίνεσαι με τα αξεσουάρ και τα γυαλιά δεν θα μπορούσαν να αποτελούν εξαίρεση. Επίλεξε ένα πολύ ιδιαίτερο σκελετό και χρώμα για να ταιριάζει με την προσωπικότητά σου.

Επειδή όμως, καλύτερα είναι να διαβάσετε, αν σας ενδιαφέρει φυσικά, τη συνέχεια του άρθρου αυτού μόνες σας, πατήστε όπως είπαμε και πριν, εδώ, και ανακαλύψτε την. 
Και να θυμάστε, σας παρακαλώ, κάτι. Από αυτό εδώ το blog, πάντα, μα πάντα, θα σας συστήνω άλλα blogs ή websites που θα μπορείτε να επισκεφθείτε, επειδή, δεν πιστεύω στον ανταγωνισμό, αλλά μόνο στην όσο το δυνατόν ευρύτερη ενημέρωση.
Πολύ χρήσιμα νέα, και πάλι, σε λίγο...!