Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

7+1 tips μακιγιάζ για να δείχνετε νεότερη

Γράφτηκε από την   

Ποια γυναίκα δε θέλει να δείχνει νεότερη και, μάλιστα, με μακιγιάζ που διαρκεί όλη μέρα;
Υπάρχουν μερικά εύκολα και γρήγορα τρικ που όχι μόνο μπορούν να σας χαρίσουν μια προσεγμένη εμφάνιση, που ν' αντανακλά φρεσκάδα και λάμψη, αλλά και να "σβήσουν" αρκετά χρόνια από την επιδερμίδα σας! Δεν έχετε παρά να τα ακολουθήσετε...
1. Κατ' αρχήν, απλώστε υγρό μέικ απ σε όλο το πρόσωπο, μέχρι και το λαιμό σας (σημείο που "προδίδει" συνήθως την ηλικία μας).
2. Απλώστε, τώρα, ένα τόνο πιο ανοιχτό -από το μέικ απ- κονσίλερ στην περιοχή κάτω από τα μάτια.
3. Τονίστε τα φρύδια με ένα μολύβι στο φυσικό σας χρώμα και βουρτσίστε τα με διάφανη μάσκαρα.
4. Απλώστε ανοιχτή (λευκή ή μπεζ) σκιά κάτω από το φρύδια και σε όλο το κινητό βλέφαρο.
5. Σχεδιάστε μια απαλή μοβ γραμμή στις κόγχες των ματιών.
6. Απλώστε δύο στρώσεις μάσκαρα στις πάνω βλεφαρίδες και μία μόνο στρώση στις κάτω.
7. Απλώστε έντονο ρουζ στα μάγουλα.
8. Στα χείλη, τέλος, απλώστε προσεκτικά με πινέλο ένα βαθύ ροζ ή ένα απαλό φούξια κραγιόν, χωρίς να κάνετε έντονο περίγραμμα και... είστε έτοιμη!

Σε ποιες ταιριάζει:
Πρόκειται για ένα εύκολο, πολύ πρακτικό μακιγιάζ που ταιριάζει σχεδόν σε όλες τις γυναίκες (με εξαίρεση ίσως στις πολύ ανοιχτόχρωμες) και μπορεί να "φορεθεί" όλες τις ώρες της ημέρας, αλλά και στις βραδινές εξόδους σας. Η επιτυχία του οφείλεται δε στη... διακριτικότητά του: οι παλ αποχρώσεις στα μάτια αναδεικνύουν όλα τα σχήματα και χρώματα, όπως και το φούξια κραγιόν που αποτελεί μια καθαρά νεανική επιλογή!Αν όμως τα χείλη σας δεν είναι ιδιαίτερα καλοσχηματισμένα ή είναι πολύ μικρά, προτιμήστε κάτι πιο "απαλό".
Τip
Σε κάθε περίπτωση, όταν χρησιμοποιείται έντονα κραγιόν, να αποφεύγετε τις πολύ σκούρες σκιές στα μάτια, εκτός κι αν ο τελικός "στόχος" σας είναι μια εμφάνιση ιδιαίτερη "extreme". Να θυμάστε ότι το υπερβολικό μακιγιάζ, μπορεί αρχικά να μοιάζει εντυπωσιακό, στην τελική όμως κάνει την επιδερμίδα να δείχνει πιο "βαριά" .
Η φωτογραφία και το κείμενο είναι αναδημοσίευση από το www.morethanawoman.gr