Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

3 συμβουλές για ιδιαίτερα ευαίσθητους ανθρώπους


Οι ιδιαίτερα ευαίσθητοι άνθρωποι αντιμετωπίζουν πολλές φορές δυσκολία στο να αντιμετωπίσουν έστω και την πιο απλή καθημερινότητα. Εάν λοιπόν πιστεύετε ότι ανήκετε σε αυτήν την κατηγορία, διαβάστε τις παρακάτω συμβουλές και πιστεύω ότι θα σας φανούν πολύ χρήσιμες.

1. Όσο μεγαλώνετε, θα προσέχετε ότι αισθάνεστε να έχετε μια άμεση επαφή με το νερό που βρίσκεται στη φύση, από ποταμάκι και μικρή λίμνη, μέχρι καταράκτη και θάλασσα. Μην αντισταθείτε σε αυτή σας την ανάγκη. Αντιθέτως, εκμεταλλευθείτε κάθ ευκαιρία για να είστε κοντά στο νερό. Δείτε το, αφουγκραστείτε το, πλατσουρίστε σ΄αυτό, κολυμπήστε όση ώρα η αντοχή σας το επιτρέπει.


2. Οι ευαίσθητοι άνθρωποι έχουν μια ιδιαίτερη σχέση με τα ζώα και μπορούν να επικοινωνούν με αυτά και να τους μεταδίδουν την αγάπη τους. Ταυτόχρονα κερδίζουν και οι ίδιοι από την αγάπη που παίρνουν από αυτά, άμεσα. Αναζητείστε λοιπόν τη συντροφιά των ζώων με κάθε ευκαιρία και ακόμη και αν δεν έχετε κάποιο δικό σας, παίξτε ή βγάλτε βόλτα εκείνο φίλων σας ή γίνετε εθελοντής σε ζωοφιλικές εταιρείες και εκδηλώστε την αγάπη σας με κάθε τρόπο. Θα σας κάνει καλό.
               ι΄

3. Κάντε παρέα με φίλους και ανθρώπους που είναι σαν και εσάς, ή απλά σας καταλαβαίνουν και σας δέχονται γι' αυτό που είστε. Βλέπετε, κάποιες φορές, οι άνθρωποι παίρνουν την ευαισθησία για αδυναμία -κάτι που δεν ισχύει- και έτσι μπορεί να αναγκαστείτε να αλλάξετε τη συμπεριφορά σας για να αποδείξετε το αντίθετο ή και να έρθετε σε αντιπαράθεση μαζί τους, συχνότερα απ' όσο αντέχετε. Καλύτερα λοιπόν είναι να κάνετε παρέα με ανθρώπους που αποδέχεστε και σας αποδέχονται και εκείνοι και να μοιραστείτε τα ευγενικά σας συναισθήματα μαζί τους.

tips, cosmeticsdelux, useful tips