Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

3 συμβουλές για την προστασία των μαλλιών σας από τον ήλιο...!


Ο ήλιος βλάπτει το ίδιο τα μαλλιά, όπως και την επιδερμίδα μας, αν και οι περισσότερες από εμάς, μάλλον αγνοούν συχνά αυτό το δεδομένο. Για να βοηθήσουμε τα μαλλιά μας να διατηρηθούν γερά και υγιή, ακόμα και ύστερα από ώρες ηλιοθεραπείας, καλό είναι να ακολουθήσουμε τουλάχιστον αυτές τις τρεις συμβουλές.

1. Χρησιμοποιήστε ένα leave in conditioner πριν εμφανιστείτε στην παραλία. Υπάρχουν αρκετά στο εμπόριο, εφοδιασμένα με ειδικά συστατικά που προφυλάσσουν τα μαλλιά βοηθώντας τα κυρίως να διατηρήσουν την υγρασία τους. Ένα από αυτά, που έχω χρησιμοποιήσει πολλές φορές και εγώ και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη, είναι το Apivita Moisturizing Color Protecting Leave In Conditioner for All Hair Types. Ειδικά σχεδιασμένο για βαμμένα μαλλιά και με πολύτιμα συστατικά όπως το λάδι και το μέλι, ενυδατώνει τα μαλλιά, τα κάνει απαλά και ευκολοχτένιστα. Προστατεύει το χρώμα των μαλλιών, ζωντανεύοντάς το. Προστατεύει τα μαλλιά από τις καταστροφικές συνέπειες του περιβάλλοντος και τις βλάβες των styling products. Εφαρμόζεται γρήγορα και εύκολα, το ίδιο σε βρεγμένα και στεγνά μαλλιά. Διευκολύνει το χτένισμα και προστατεύει όλους τους τύπους των μαλλιών από τον ήλιο. Και θυμηθείτε κάτι ακόμα. Τα προϊόντα αυτού του τύπου προστατεύουν καλύτερα τα μαλλιά μας, αν τα έχουμε πιασμένα σε κότσο.
Apivita Moisturizing Color Protecting Leave In Conditioner for All Hair Types
2.  Αν σας βολεύει καλύτερα, χρησιμοποιήστε ένα spray μαλλιών κατά την έκθεσή σας στον ήλιο, ένα προϊόν που προτιμούν πολλές γυναίκες σε σύγκριση με παρόμοιο προϊόν σε κρέμα, επειδή είναι πολύ περισσότερο ανάλαφρο και non greasy στην υφή του. Προσωπικά, θα σας συνιστούσα το L' Oreal Solar Sublime, κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών. Το Solar Sublime της L' Oreal δημιουργεί ένα αόρατο, ανάλαφρο πέπλο που έχει την ιδιότητα να ενυδατώνει τα μαλλιά ακόμα και κάτω από τον ήλιο, αφήνοντας τα μαλλιά λεία και μεταξένια. Για να απολαύσετε τα οφέλη του, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ψεκάσετε με αυτό τα μαλλιά σας, πριν ή κατά τη διάρκεια της έκθεσής τους στον ήλιο δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στα μήκη και τις άκρες. Δεν ξεβγάζεται . Μια ακόμη συμβουλή αναφορικά με το προϊόν αυτό. Θυμηθείτε να ψεκάζετε τα μαλλιά σας συχνά, όση ώρα μένετε κάτω από τον ήλιο. 

L' Oreal Solar Sublime

3. Μην ξεχνάτε να φοράτε καπέλλο. Θα προστατέψει όχι μόνο τα μαλλιά σας, αλλά και την ευαίσθητη επιδερμίδα του προσώπου σας. Άν μάλιστα είναι αρκετά μεγάλο και πλατύγυρο, θα προστατέψει και μία ακόμη ιδιαίτερη περιοχή, εκείνη του αυχένα, που βάλλεται πολλές φορές από τον ήλιο, "ανελέητα". Εγώ, για να είμαι έτοιμη ανά πάσα στιγμή για εκδρομές, ταξίδια, περιπλανήσεις καλοκαιρινές, ακολούθησα τη σχετική πρόταση της Πόπης Χατζηδημητρίου, και επέλεξα ανάλαφρα ρούχα και ένα υπέροχο καπέλλο από τo e-shop της αγαπημένης μου brand, La Stampa International Fashion House, εδώ.
La Stampa International Fashion House και...φύγαμε!
beauty, hair tips, hair sun protection, fashion, La Stampa, CosmeticsDelux