Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

WHITE PANTS IN SUMMER...!


Ένα άσπρο πανταλόνι, denim, από λινό ή οποιοδήποτε άλλο κατάλληλο υλικό, είναι ένα από τα must have fashion items της γκαρνταρόμπας μας.
Οι συνδυασμοί, που μπορούμε να κάνουμε με αυτό πολλοί, αρκεί να είναι πάντα μέσα στο μέτρο της Μόδας, της καλαισθησίας, αλλά και του σωματότυπού μας, ώστε το αποτέλεσμα να είναι ωραίο.
Ένας από τους συνδυασμούς αυτούς που εντόπισα εδώ και μου αρέσει πολύ, είναι  αυτός της φωτογραφίας και νομίζω ότι η αντίστοιχη περιγραφή μόνο πολύ λιτή μπορεί να είναι αφού η εικόνα μιλάει από μόνη της. 
Λεπτομέρεια που μου τράβηξε ιδιαίτερα την προσοχή, είναι τα "σανδάλια" του συνόλου, ένα μοντέλο πολύ της Μόδας αυτό το καλοκαίρι, ιδιαίτερα καλόγουστα και ταιριαστά, κάτι που πολλές φορές, δεν το συναντάμε σε αντίστοιχες φωτογραφίες.

Και μια και ανέφερα το θέμα αυτό, ας αναφέρω και ένα προϊόν σχετικό με την περιποίηση των ποδιών, μάλλον απαραίτητο για τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού, μια εποχή που τα πόδια μας είναι ιδιαίτερα εκτεθειμένα.
Σας προτείνω λοιπόν ένα προϊόν της Oriflame, το Feet Up Advanced Cracked Heel Repair Foot Cream
                                  

για το οποίο σας έχω ξαναμιλήσει εδώ.
Ανατρέξτε, αν θέλετε περισσότερες λεπτομέρειες για το προϊόν αυτό στην αντίστοιχη διεύθυνση ανακατεύθυνσης, ενώ εγώ σας υπενθυμίζω ένα του στοιχείο, μόνο: υπόσχεται εντυπωσιακό αποτέλεσμα, ιδίως στη δύσκολη περιοχή των φτερνών, μέσα σε 7 ημέρες.