Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

W Cosmetics Wrinkle Lifting Firming Serum with Hyaluronic Acid and Vitamin E


Σε προηγούμενή μου ανάρτηση, σας είπα τη γνώμη μου για το Revitalizing Peeling with Almond and Vitamin E, της W COSMETICS, εδώ
Σήμερα, θα αναφερθώ σε ένα άλλο προϊόν της  ίδιας εταιρείας, και είναι το W Cosmetics Wrinkle Lifting Firming Serum with Hyaluronic Acid and Vitamin E. 
Η ίδια η εταιρεία, αναφορικά με το συγκεκριμένο αυτό προϊόν, μας ενημερώνει ότι: "Η W Cosmetics συνέλεξε τα πιο προηγμένα, φυσικά εκχυλίσματα ομορφιάς, σε αναζήτηση συστατικών που διατηρούν νέα και ζωτικά τα κύτταρα της επιδερμίδας. Τα μυστικά της πραγματικής αντιγήρανσης αποκαλύπτονται σε αυτό τον ορό που διαθέτει αντιγηραντικές ιδιότητες. Τα νέα πιο ζωτικά κύτταρα διατηρούνται περισσότερο, η επιδερμίδα είναι προστατευμένη και ενισχύεται η σφριγηλότητα και η ελαστικότητα. Είναι ένας ισχυρός ορός που καθυστερεί τα σημάδια του χρόνου.
Η μελλοντική σας επιδερμίδα θα σας ευχαριστεί!".

Πώς μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε:
Εφαρμογή
Χρησιμοποιήστε τον ορό πρωί και βράδυ.
Μετά τον καθαρισμό και την τόνωση, απλώστε μία με δύο σταγόνες σε πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ ακόμα και στην περιοχή γύρω από τα μάτια.
Έπειτα εφαρμόστε την κρέμα Anti-Aging Day Cream SPF 15 ή την Anti-Aging Firming Night Cream αντίστοιχα.

Προσωπικά, χρησιμοποίησα τον ορό και αμέσως αισθάνθηκα μια δροσερή "ανάσα" στο δέρμα μου που κράτησε αρκετή ώρα.
Και για να ολοκληρώσω την περιποίηση της επιδερμίδας μου, χρησιμοποίησα όντως την Anti-Aging Day Cream SPF 15, για την οποία θα σας μιλήσω σε επόμενη ανάρτησή μου.

w cosmetics, cosmeticsdelux , beauty