Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

W Cosmetics Revitalizing Peeling with Almond and Vitamin E

Είναι κάποιες φορές που θέλουμε να λάμπουμε. Θέλουμε να δείχνουμε ξεκούραστες, με δέρμα φωτεινό, δροσερό, ανανεωμένο.
Για μια τέτοια περίπτωση (αλλά και για τακτική χρήση, τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα), προσωπικά, επέλεξα το Revitalizing Peeling με Αμύγδαλο και Βιταμίνη Ε, από την W COSMETICS.
Από την πρώτη φορά που το χρησιμοποίησα, το λάτρεψα. Να σας πω γιατί. Για το πολύ καλό αποτέλεσμα που "βίωσα" στην επιδερμίδα μου. 

Πώς το χρησιμοποίησα....

Σύμφωνα με τις οδηγίες, έβρεξα ελαφρά τις άκρες των δαχτύλων μου με χλιαρό νερό και άπλωσα μια ικανοποιητική ποσότητα από την κρέμα peeling στο πρόσωπό μου.
Με απαλές, ήρεμες, κυκλικές κυρίως κινήσεις, άπλωσα το προϊόν στο πρόσωπό μου, αποφεύγοντας την περιοχή γύρω από τα μάτια.
Επειδή μου άρεσε πάρα πολύ το εξαιρετικά διακριτικό άρωμά του, το άφησα δυο λεπτά περίπου στην επιδερμίδα μου, χωρίς να δυσανασχετώ, όπως έχει τύχει να κάνω άλλες φορές με άλλα προϊόντα, επειδή -τη φορά αυτή- ένοιωθα το δέρμα μου δροσερό, χωρίς καμμία αίσθηση τραβήγματος, όσο το προϊόν "στέγνωνε".
Αφού πέρασαν τα 2 λεπτά, ξέπλυνα το πρόσωπό μου με πολύ-πολύ νερό, το σκούπισα με μια ιδιαίτερη απαλή πετσέτα (κάτι που προσέχω να κάνω πάντα ύστερα από το peeling, όταν το δέρμα είναι κάπως πιο ευαίσθητο) και αφού κοίταξα στον καθρέφτη, είδα την επιδερμίδα μου πραγματικά ανανεωμένη και λαμπερή. 
Αυτό οφείλεται προφανώς στο γεγονός ότι -σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία- το Revitalizing Peeling λειτουργεί ως εβδομαδιαίος "ενισχυτής" της επιδερμίδας που έχει σκοπό να την ανανεώσει, να την αναζωογονήσει και να την ενεργοποιήσει, κάτι που επιτυγχάνει καθώς στη σύστασή του περιέχει Υαλουρονικό οξύ, Βιταμίνη Ε και κόκκους αμυγδάλου, που απαλλάσσουν την επιδερμίδα από υπολείμματα σμήγματος την ίδια στιγμή που γίνεται η ωφέλιμη απολέπιση.
Περιττό να σας πω ότι, από εκείνη την πρώτη φορά, χρησιμοποιώ το W Cosmetics Revitalizing Peeling with Almond and Vitamin E, απαρέγκλιτα, κάθε εβδομάδα και βλέπω την επιδερμίδα μου να βελτιώνεται συνεχώς.
Θα χαρώ να μάθω τη δική σας γνώμη, αν δοκιμάσετε και εσείς, το προϊόν αυτό.

w cosmetics, #cosmeticsdelux, peeling, beauty