Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

SYROS INN, για μαγευτικές αποδράσεις...!



Για ένα πανέμορφο στολίδι στην αρχοντικήπανέμορφη Σύροστο μαγευτικό Γαλησσά, βρίσκεται το SYROS INN, ένα συγκρότημα 17 ενοικιαζόμενων δωματίων, που ξεχωρίζει αφού προσφέρει τιμές καταλύματος αλλά -ταυτόχρονα- παροχές υψηλού επιπέδου!
Το SYROS INN, βρίσκεται σε 7,5 μόλις χιλιόμετρα από τη μαγευτική Ερμούπολη και το λιμάνι της Σύρου και τρία λεπτά περίπατο από την περίφημη παραλία του Γαλησσά. Ανακαινισμένο και εξ αρχής κτισμένο με σεβασμό προς την Κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, λειτουργεί όλο το χρόνο και είναι ιδανικό για ανοιξιάτικες ή καλοκαιρινές διακοπές, όπως και για φθινοπωρινές ή χειμερινές αποδράσεις. 
Εκεί σας περιμένουν πολλές ανέσεις...δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια, όπως και δίχωρα apartments ή studios που μπορούν άνετα να φιλοξενήσουν 4-5 άτομα, όπου θα βρείτε (αν τα χρειασθείτε) εξοπλισμένη κουζίνα και σκεύη για την περίπτωση που θέλετε να ετοιμάσετε κάτι μόνοι σας. 
Όλα ανεξαιρέτως τα δωμάτια διαθέτουν αυτόνομο κλιματισμό, που αυξομειώνεται ανάλογα με τις διαθέσεις σας, ψυγείο, αν θελήσετε να φυλάξτε εκεί γευστικά, τοπικά φρούτα ή αναψυκτικά που θα απολαύσετε παρακολουθώντας τηλεόραση, διαθέτουν επίσης  τηλέφωνο, δικό τους λουτρό με στεγνωτήρα μαλλιών και μπαλκόνι με κατάλληλα έπιπλα, όπου θα χαλαρώσετε ύστερα από το πρωϊνό σας μπάνιο, ή λίγο πριν βγείτε για τη βραδυνή σας έξοδο.
Και τώρα σας έχουμε και άλλα ενδιαφέροντα νέα...
Το ξενοδοχείο SYROS INN, που προσέφερε για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ειδικά για τους φίλους και φίλες του www.cosmeticsdelux.blogspot.gr ένα αξέχαστο τριήμερο για 2 άτομα στην τιμή των 109 ευρώ (3 διανυκτερεύσεις με παραδοσιακό πρωινό), θα συνεχίσει να μας κάνει προσφορές, και για τον μήνα Ιούνιο, τουλάχιστον!
Εμείς, σας το συστήνουμε ανεπιφύλακτα, καθώς, η πατροπαράδοτη φιλοξενία και ζεστασιά, αλλά και οι ανέσεις που θα βρείτε στο SYROS INN, θα διευκολύνουν και θα κάνουν ακόμα πιο άνετη και ευχάριστη τη διαμονή σας,  θα κάνουν τις μέρες σας αξέχαστες! 
Πάντως, είτε αποφασίσετε να περάσετε εκεί ρομαντικά διήμερα, είτε οικογενειακές διακοπές, είναι σίγουρο ότι θα φύγετε, μόνο για να επιστρέψετε...
Ά! Και μπορείτε να πάρετε μαζί σας τους τετράποδους φίλους σας, αφού στο SYROS INN, είναι ευπρόσδεκτοι!  


SYROS INN: Παραλία Γαλησσά, τηλ. 22810 45065, 6944 289 834. 

Άν χρειάζεστε περισσότερες λεπτομέρειες ή να "πάρετε μια λίγο μεγαλύτερη γεύση από καθαρά νησιώτικες διακοπές, κάντε κλικ στο www.syrosinn.gr 
Τώρα!