Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

“Summer Fashion! Summer Beauty!” στο The Mall Athens


“Summer Fashion! Summer Beauty!” στο The Mall Athens
Το κορυφαίο fashion & beauty event του καλοκαιριού, στο Νο1 προορισμό για μόδα, ομορφιά, αγορά και διασκέδαση 

Το καλοκαίρι είναι εδώ και το The Mall Athens, ο Νο1 προορισμός για μόδα, ομορφιά, αγορές και διασκέδαση, παραδίδει για ακόμη μία φορά μαθήματα στυλ και ομορφιάς!

Πώς; Διοργανώνοντας το πιο λαμπερό event του καλοκαιριού, «Summer Fashion! Fashion Beauty!».

Από τις 16 Ιουνίου έως και τις 2 Ιουλίου, το αγαπημένο μας εμπορικό κέντρο μας προσκαλεί να γνωρίσουμε τις τελευταίες τάσεις στη μόδα και την ομορφιά που θα απογειώσουν το στυλ μας, αλλά και να λάβουμε μέρος στους πιο συναρπαστικούς διαγωνισμούς, με έπαθλο υπέροχα δώρα!

Για πάνω από δύο εβδομάδες, το The Mall Athens θα υποδέχεται όλους τους επισκέπτες στο ειδικά διαμορφωμένο stage στο 3ο επίπεδο, προσφέροντάς τους μια ξεχωριστή fashion & beauty εμπειρία, με αμέτρητες εκπλήξεις. Επαγγελματίες στυλίστες θα μας δείξουν πώς μπορούμε να συνδυάσουμε ιδανικά τις καλοκαιρινές τάσεις τις μόδας, ώστε να απογειώσουμε τις εμφανίσεις μας, ενώ όλοι οι λάτρεις της μόδας και της ομορφιάς θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά μερικούς από τους πιο γνωστούς fashion bloggers, που θα προτείνουν τα αγαπημένα τους σύνολα. Έμπειροι beauty editors θα αποκαλύψουν κορυφαία μυστικά ομορφιάς και τα πιο hot trends, για τις πιο λαμπερές, καλοκαιρινές εμφανίσεις, ενώ τα happenings θα κορυφωθούν με τη μεγάλη πασαρέλα του καλοκαιριού! Εντυπωσιακά μοντέλα θα παρουσιάσουν τα πιο τέλεια looks για την παραλία, συνδυάζοντας ρούχα και αξεσουάρ από τα καταστήματα του The Mall Athens, σε ένα απόλυτα καλοκαιρινό beachwear catwalk.

Και αυτό το καλοκαίρι, το The Mall Athens μάς φροντίζει με τον καλύτερο τρόπο, ώστε να είμαστε πάντα μέσα στη μόδα, και στα ωραιότερά μας!

Ωράριο Λειτουργίας Εμπορικών Καταστημάτων:

Δευτέρα – Παρασκευή: 10:00 – 21:00

Σάββατο: 09:00 – 20:00