Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Η απάντηση στο "τεστ": Scrub Cubes από τη Narcissism Bath & Body Luxuries...!



Και να η  απάντηση στο "τεστ", που σας υποσχέθηκα, ενώ σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις που μου στείλατε. 
Η αλήθεια είναι ότι αυτό που δείχνει η φωτογραφία είναι ένα καταπληκτικό προϊόν της "NARCISSISM BATH & BODY LUXURIES, Χειροποίητα Καλλυντικά Σώματος", και συγκεκριμένα τα SCRUB CUBES. 
Είναι ένα από τα προϊόντα που, πραγματικά, πρέπει να δοκιμάσετε.
Ένα προϊόν που σας αξίζει, που θα απολαύσετε, από την πρώτη στιγμή που θα φτάσει στα χέρια σας μέχρι τη χρήση και του τελευταίου scrub cube. 
Καλαίσθητο στην απλότητά του, το γυάλινο βάζο στο οποίο υπάρχει το προϊόν, μας προϊδεάζει για την υψηλή ποιότητα και την αγνότητα των υλικών του περιεχομένου του. 
Αξιοσημείωτο, η χρήση του συστατικού Yuzu lemon, που ακόμη δεν έχει γίνει ιδιαίτερα γνωστό, στην Ελλάδα, τουλάχιστον. 
Μια άλλη ονομασία του είναι γιαπωνέζικο λεμόνι, με γεύση ανάμεσα σε λεμόνι, μανταρίνι και γκρέϊπ φρουτ, που δεν καταναλώνεται τόσο άμεσα, σαν τροφή, αλλά περισσότερο σαν χυμός και διακρίνεται για την δυνατή ευωδιά της φλούδας του και τη μεγάλη περιεκτικότητά του σε βιταμίνη C. Να σημειωθεί επίσης ότι είναι ιδιαίτερα ακριβό.
Yuzu lemon λοιπόν στα Scrub Cubes της Narcissism Bath&Body Luxuries, στην εταιρεία που αξίζει ένα μεγάλο μπράβο λόγω της γνώσης που κατέχει και της ωφέλιμης καινοτομίας που εφαρμόζει στα προϊόντα της.
Δεν μπορώ να σας περιγράψω την ευωδιά που αναδύεται με το που ανοίγετε το μεταλλικό ασημί καπάκι του βάζου, μια κομψή πινελιά στη συγκεκριμένη συσκευασία. Είναι σαν να βρίσκεστε σε κήπο εσπεριδοειδών, κατάφορτων και ολάνθιστων, έναν κήπο μοσχοβολιστό, εμποτισμένο με ένα άρωμα θεσπέσιο, αλλά καθόλου ενοχλητικό. Το αντίθετο μάλιστα. Απόλυτα διακριτικό και ευχάριστο. Δροσερό, φρέσκο, αναζωογονητικό.
Τα scrub cubes δείχνουν -και είναι- αγνά, πανέμορφα και ανάμεσα στα άλλα συστατικά τους περιλαμβάνεται ακόμη shea butter soap, coconut oil και grape oil.
Όσο για τη χρήση τους...μια πραγματική απόλαυση, με την ευωδιά που σας περιέγραψα να μεταφέρεται στο δέρμα μαζί με μια αίσθηση απόλυτης φρεσκάδας και αναζωογόνησης. Σαν να αναδυθήκατε μόλις από μια πισίνα αρωματισμένη με εσπεριδοειδή.

Είμαι αμετάπειστα πεπεισμένη ότι τα Scrub Cubes της "Narcissism Bath&Body Luxuries, Χειροποίητα Καλλυντικά Σώματος", ανήκουν στα προϊόντα εκείνα που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε, μια και είναι ένα μοναδικό, υπέροχο must have product.

Και τότε, θα χαρώ πάρα πολύ να μάθω τη γνώμη σας. Πιστεύω, βλέπετε, ότι θα συμπέσει με τη δική μου.

body products. cosmetics delux, narcissism