Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

RIVER WEST PARTY...!



Πλήθος κόσμου και λαμπερές παρουσίες στο πάρτι για τα 5 Χρόνια του RIVER WEST

Το Σάββατο 11 Ιουνίου, το ανανεωμένο εμπορικό κέντρο RIVER WEST γιόρτασε τα 5 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας του, σε ένα ολοήμερο πάρτι γεμάτο δώρα και προσφορές που κορυφώθηκε με ένα εντυπωσιακό live από την κορυφαία τραγουδίστρια Τάμτα. Η κεντρική πλατεία του εμπορικού γέμισε χαμόγελα από τους φίλους του RIVER WEST που το επισκέφθηκαν για να γιορτάσουν μαζί του τα πέμπτα του γενέθλια, ενώ δεν έλειψαν και διάσημοι καλεσμένοι από τον χώρο της show biz.

Η γιορτή ξεκίνησε από νωρίς, με μουσικά σύνολα από μαθητές του τοπικού ωδείου του Αιγάλεω «Αναγέννηση» να ανοίγουν την παράσταση. Από τις 12:00 μέχρι τις 16:00 η σκηνή που είχε στηθεί για τη μεγάλη συναυλία, φιλοξένησε τους μαθητές του ωδείου που ψυχαγώγησαν τους επισκέπτες του RIVER WEST με τις καταπληκτικές μουσικές τους.

Αργότερα, έφτασε η ώρα για το RIVER WEST να υποδεχτεί για δεύτερη φορά – η πρώτη ήταν πέντε χρόνια πριν στα εγκαίνια του – το απόλυτο fashion symbol Τάμτα! Εκατοντάδες φίλοι του εμπορικού έσπευσαν να γιορτάσουν μαζί με την κορυφαία τραγουδίστρια τα πέμπτα γενέθλια του RIVER WEST, ενώ μεταξύ τους ήταν και διάσημοι φίλοι του εμπορικού όπως η Κατερίνα Καινούριου, η Μαρία Μπεκατώρου, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο Γιάννης Αϊβάζης, η Έλενα Ασημακοπούλου και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Η Τάμτα, κλείνοντας ένα μοναδικό show, ευχήθηκε χρόνια πολλά στο RIVER WEST τραγουδώντας το “Happy Birthday” και εκείνη τη στιγμή το εμπορικό γέμισε με χιλιάδες μπαλόνια που έπεσαν από τον ουρανό.
5 ΧΡΟΝΙΑ RIVER WEST #RIVERWEST5