Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Pop Artistry της Clinique. Νέα χρώματα Pops για τα χείλη...!


Γνωρίστε τα ΝΕΑ Clinique Pop Lacquers και Glazes. Τα νέα προϊόντα για τα χείλη  που έρχονται στην οικογένεια Clinique Pop κυμαίνονται από όμορφα διάφανα χρώματα που ξεχωρίζουν έως αποχρώσεις πολύ έντονες και λαμπερές, δημιουργώντας άπειρους συνδυασμούς για απολαυστικά χείλη. Η τάση της Clinique Pop Artistry περιλαμβάνει αποχρώσεις που δίνουν μια δροσερή όψη στα χείλη.

Παίξτε με τις νέες αποχρώσεις, για συνδυασμούς με υπέροχο αποτέλεσμα.

ΝΕΟ Clinique Pop Glaze sheer Lip Colour + Primer


Όμορφο, έντονο, τολμηρό χρώμα ακόμα και σε διάφανη απόχρωση με μία μόνο εφαρμογή. Αυτή η πολυτελής και ελαφριά σύνθεση περιέχει primer αναδόμησης που γλιστρά εύκολα στα χείλη, αφήνοντας λείο αποτέλεσμα που διαρκεί, ενώ διατηρεί τα χείλη άνετα και ενυδατωμένα, άμεσα και για όλο το διάστημα που το φοράτε.
Το Clinique Pop Glaze sheer lip colour + primer περιέχει στη σύνθεσή του Shea και Murumu butters συνδυασμένα σε ένα μείγμα εύπλαστων πολυμερών για μέγιστη ενυδάτωση στα χείλη και έναν συνδυασμό από μαλακτικά έλαια για λάμψη, γεμάτα χείλη και εύκολη εφαρμογή.
Εμπνευσμένη από τα γλυκά χρώματα των ζαχαρωτών, η σειρά έχει 6 λαμπερές αποχρώσεις (Bubblegum, Fireball, Licorice, Sprinkle, Sugarplum, Mellon Drop) ανταποδίδοντας αυτό που υπόσχεται.
* Συμβουλή Εφαρμογής: Εφαρμόστε μια απόχρωση από το Clinique Pop Glaze sheer lip colour + primer στο κέντρο των κάτω χειλιών, πάνω από οποιοδήποτε άλλο χρώμα, για να δώσετε ένταση στα χείλη σας. 
Προτεινόμενη Λιανική Τιμή: 23.70€

 ΝΕΟ Clinique Pop Lacquer Lip Colour + Primer

Αισθησιακό χρώμα και δροσερή λάμψη που καλύπτει πλήρως τα χείλη. Με μόνο μία εφαρμογή. Το Clinique Pop Lacquer lip colour + primer ενυδατώνει αμέσως και λειαίνει τα χείλη, ενώ χαρίζει έντονο χρώμα με άψογο αποτέλεσμα που διαρκεί πάνω από 6 ώρες.
          Σχεδιασμένο σε 8 ακαταμάχητες Pop αποχρώσεις (Cocoa, Lava, Happy, Sweetie, Wink, Love, Go Go, Peace) από απαλό φυσικό χρώμα έως έντονο 
κόκκινο, από ρομαντικό ροζ έως βαθύ μωβ, χαρίζει πάντα αίσθηση άνεσης.
* Συμβουλή Εφαρμογής: Για τέλεια λαμπερά χείλη, ξεκινήστε εφαρμόζοντας το
Clinique Pop Lacquer lip colour + primer στο κέντρο των χειλιών και με 
απαλές κινήσεις απλώστε το μέχρι τις άκρες. 
Προτεινόμενη Λιανική Τιμή: 23.70€
Clinique, CosmeticsDelux, Beauty