Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Η L' Oreal Paris, ο Δημήτρης Σταματίου και μια πολύ ωραία ημέρα...!


the shy horse, ένα από τα γευστικότατα πιάτα...
Σήμερα, ήταν μια πραγματικά πολύ ωραία ημέρα. Και πώς να μην ήταν, αφού από νωρίς το μεσημέρι, beauty editors και bloggers, βρεθήκαμε καλεσμένες της L' Oreal Paris, σε ένα πολύ ωραίο εστιατόριο, ακριβώς λίγο πριν το κέντρο της Κηφισιάς, the shy horse, στην Κηφισίας 317.  Η ατμόσφαιρα πολύ ωραία στον κήπο του εστιατορίου με πάρα πολύ καλή εξυπηρέτηση. Πράσινο γύρω-γύρω να μας τριγυρίζει διακριτικά, αλλά και να απλώνεται πάνω μας, like a stairway to heaven...και να μας φέρνει λίγο πιο κοντά στον καταγάλανο ουρανό.
the shy horse, "stairway to heaven"...
Αφορμή γι' αυτήν την εξαιρετική συγκέντρωση ήταν η γνωριμία μας με τον νέο makeup expert/makeup designer της L' Oreal Paris Δημήτρη Σταματίου, για τον οποίο σας μίλησα ήδη σε προηγούμενή μου ανάρτηση.
Δημήτρης Σταματίου
Εδώ, σήμερα, ξαναλέω αυτό που είχα γράψει σαν εισαγωγή για τον Δημήτρη, και τότε: Δημιουργικότητα, ταλέντο και αστείρευτη έμπνευση είναι μερικά μόνο από τα  στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον Δημήτρη Σταματίου, έναν από τους πιο αναγνωρισμένους Έλληνες make-up artists. Τώρα, προσθέτω και κάποιες άλλες λεπτομέρειες, ή μάλλον, για να ακριβολογώ, αναφέρω την εντύπωσή μου από τον Δημήτρη. Πάρα πολύ συμπαθητικός, αναμφισβήτητα, σε κερδίζει από την πρώτη στιγμή, όχι κάτι απόλυτα συνηθισμένο, οπωσδήποτε. Ξέρετε, με ανθρώπους σαν τον Δημήτρη Σταματίου, που είναι ήδη γνωστοί, επιτυχημένοι και πόλος έλξης στον τομέα τους, περνάει από το μυαλό σου η σκέψη ότι, όταν σου δοθεί η ευκαιρία να τους γνωρίσεις από κοντά, μπορεί και να δείχνουν ή όντως να είναι απρόσιτοι. Σήμερα, κάτι τέτοιο όχι μόνο δεν έγινε, αλλά μάλιστα συνέβη ακριβώς το αντίθετο.
Ο Δημήτρης συστήθηκε ευγενέστατα σε όλους μας εκεί, χαμογελαστός, πρόθυμος, λαμπερός, μας είπε ότι είναι στο πλευρό μας για οποιαδήποτε πληροφορία, ενημέρωση, συμβουλή, βοήθεια σχετικά με τα προϊόντα και τις τάσεις της Μόδας αναφορικά με το makeup, μας έδειξε μερικά πολύ ωραία και χρήσιμα προϊόντα, ακόμα και για το καλοκαίρι, όταν η επιδερμίδα μας δεν χρειάζεται τόσο makeup όσο τον χειμώνα, αλλά χρειάζεται απλά ένα άλλο, πιο ανάλαφρο makeup, που επιτυγχάνεται άνετα με τα προϊόντα της L' Oreal Paris. Ένα απ' αυτά, είναι το νέο Cushion de Soleil, για το οποίο και πάλι είχα γράψει εδώ, ένα μοναδικό σφουγγαράκι εμποτισμένο με υγρό bronzer και μη απορροφητικό πον-πον για ελεγχόμενη κάλυψη, που αν το δοκιμάσετε θα γίνει το αγαπημένο σας bronzer. Τώρα, μπορείτε να αποκτήσετε τη μπρονζέ επιδερμίδα που επιθυμείτε, κάνοντας «ταπ-ταπ». Όσο περισσότερο «ταπ-ταπ» κάνετε, τόσο περισσότερο σταθεροποιείτε το αποτέλεσμα.

Ε.Λ.Τ: 17,95
 
Πολλές περισσότερες λεπτομέρειες για τα προϊόντα που μας έδειξε και μας πρότεινε ο Δημήτρης Σταματίου, ακολουθούν πολύ σύντομα.... 
 L' Oreal, makeup, beauty, Δημήτρης Σταματίου