Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Job Interview and lipstick color...!




Red Lipstick...Ναι ή Όχι; 

Έχετε κανονίσει κάποιο επαγγελματικό interview, έχετε ήδη επιλέξει καθαρά και με κάποια ιδιαίτερη προσωπικότητα ρούχα και ετοιμάζεστε να βάλετε την τελευταία πινελιά στην εμφάνισή σας, δηλαδή να επιλέξετε το χρώμα lipstick που φοράτε συνήθως ή που πιστεύετε ότι είναι κατάλληλο για να τραβήξετε την προσοχή επάνω σας ή ακόμη και να δείξετε ότι είστε τολμηρή, γεμάτη πάθος.

Και την τελευταία στιγμή, στέκεστε αναποφάσιστη μπροστά από τον καθρέφτη και το χέρι σας κινείται διστακτικά ανάμεσα σε 2 αποχρώσεις. Μία nude, διακριτική και μία κόκκινη, μοντέρνα αλλά...ολίγον παραπάνω του δέοντος έντονη. 

Για να αποφασίσετε, σκεφθείτε κάτι. Θέλετε να κερδίσετε, να εντυπωσιάσετε τους πιθανούς μελλοντικούς σας εργοδότες, θέλετε να τους δείξετε ότι είστε μοντέρνα, ότι είστε επαγγελματίας αλλά και γυναίκα, αλλά ΔΕΝ θέλετε να τα κάνετε όλα αυτά, κραυγαλέα.

Οπότε, πολύ καλύτερα θα ήταν μια nude απόχρωση που θα κάνει τους συνομιλητές σας να προσέξουν περισσότερο τα λόγια σας από τα χείλη σας. 

Αλλά, επειδή γυναίκες είμαστε, ας κάνουμε μια υπόθεση. Άς πούμε, δηλαδή,  ότι είστε φανατικές θαυμάστριες του red lipstick και ότι θέλετε να σας συνοδέψει ακόμα και στο επαγγελματικό σας ραντεβού. χωρίς να θέλετε να σκεφθείτε την όποια πιθανή επίπτωση μιας τέτοιας επιλογής σας. Νομίζω ότι και σε αυτήν την περίπτωση υπάρχει λύση. Φροντίστε προσεκτικά όλη την υπόλοιπη εμφάνισή σας, φροντίστε να είναι όσο πιο διακριτική και "άτονη" γίνεται. 'Οσο περισσότερο "κλασική" και chic. 'Οπως της επόμενης φωτογραφίας.
Σε αυτήν την περίπτωση, το red lipstick που επιλέξατε τελικά, θα δώσει απλά χρώμα στην εμφάνισή σας και θα φωτίσει το πρόσωπό σας. Τα άλλα, είναι θέμα καλής προετοιμασίας, γνώσεων, αλλά και ίσως, τύχης. Καλή σας επιτυχία!
Tips, useful tips, red lipstick, Colors, Cosmeticsdelux