Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

HUGO BOSS. Παίζοντας με στυλ!


Η HUGO BOSS δημιουργεί την εμφάνιση για την Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου της Γερμανίας

Για το φετινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου, η HUGO BOSS έχει αναλάβει για άλλη μια φορά το ρόλο της ως αποκλειστικός προμηθευτής πολιτικής ένδυσης της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Γερμανίας, συνοδεύοντας την ομάδα στο δρόμο της προς τη Γαλλία.

«Είμαστε υπερήφανοι που υποστηρίζουμε την ομάδα της Γερμανίας για άλλη μια φορά το 2016. Οι παίκτες όχι μόνο επιδεικνύουν τεράστια αποφασιστικότητα και ομαδικό πνεύμα, αλλά αποτελούν και την επιτομή του στυλ,» λέει ο Gerd von Podewils, Senior Vice President Global Communication της HUGO BOSS.

Οι παίκτες της εθνικής Γερμανίας είναι διασφαλισμένοι με εκλεκτές εμφανίσεις εκτός γηπέδου - με μοντέρνα σύνολα από τη BOSS: θα φορούν το slim-cut, σκούρο γκρι BOSS κοστούμι από τη νέα συλλογή “Create Your Look” σε όλες τις επίσημες εμφανίσεις τους κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της συλλογής: ο κάθε αθλητής ξεχωριστά μπορεί να συνδυάσει το επιθυμητό μέγεθος και την εφαρμογή του παντελονιού και του σακακιού του - regular, slim και extra-slim - για να δημιουργήσει ένα κοστούμι που ταιριάζει απόλυτα με το σωματότυπό του. Το βαμβακερό λευκό πουκάμισο, η μαύρη γραβάτα και το κομψό ποσέτ συνδυασμένα με ζώνη, παπούτσια και μαύρο παλτό ολοκληρώνουν την κλασική #SuitedByBOSS εμφάνιση.

Η ομάδα, όταν ταξιδεύει, φοράει ένα άνετο casual σύνολο που αποτελείται από ένα field jacket από λειτουργικό νάιλον, ένα πουλόβερ από λινό και μαλλί, ένα κομψό μαύρο chino παντελόνι και ταιριαστά υποδήματα και ζώνη.


Η HUGO BOSS επιμελείται επίσης τις εμφανίσεις του προπονητικού επιτελείου του Joachim Löw, με custom made κοστούμια από τη BOSS MADE TO MEASURE, που περιλαμβάνει πολυτελή υφάσματα και αριστοτεχνική ραπτική και κατασκευή.
Oliver Bierhoff
«Η HUGO BOSS είναι ο ιδανικός συνεργάτης για εμάς, καθώς μοιραζόμαστε την επιθυμία να δίνουμε πάντα το καλύτερο στις αντίστοιχες περιοχές μας. Μια πολύ καλή επίδοση εκτός γηπέδου απαιτεί άριστα σύνολα, τόσο για τις επίσημες εμφανίσεις όσο και για τα ταξίδια», λέει ο Oliver Bierhoff.

«Μαζί με τη HUGO BOSS έχουμε ήδη καταφέρει να κερδίσουμε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο, το 2014. Ελπίζουμε να επαναλάβουμε αυτή την επιτυχία στη Γαλλία», λέει ο Joachim Low.

«Παίζοντας με στυλ» ήταν επίσης το όνομα του παιχνιδιού, όταν, ακτινοβολώντας το savoir faire της μόδας και το ομαδικό πνεύμα, η ομάδα πόζαρε για τη φωτογράφιση της BOSS στο Hilton Hotel am Park του Μονάχου.