Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

GARNIER AMBRE SOLAIRE...από το 1935!

Ambre Solaire
ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ  ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1935

Από το 1935, η Garnier Ambre Solaire συγκαταλέγεται μεταξύ των ειδικών στην αντηλιακή προστασία. Χάρη στα πασίγνωστα, πρωτοποριακά προϊόντα της, η Ambre Solaire έχει αναγνωριστεί εδώ και πολύ καιρό για την ειδίκευσή της στην προστασία τόσο ολόκληρης της οικογένειας όσο και της ευαίσθητης επιδερμίδας.
Η υπερβολική έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία είναι επικίνδυνη και μπορεί να αποδειχθεί επιβλαβής για την επιδερμίδα. Κάποιες από τις προκαλούμενες βλάβες, όπως τα εγκαύματα, είναι προσωρινές. Ωστόσο, τα επαναλαμβανόμενα εγκαύματα από τον ήλιο μπορεί να οδηγήσουν σε μελλοντικά προβλήματα, όπως καρκίνο του δέρματος, λόγω της μακροχρόνιας βλάβης της επιδερμίδας.

          Από τη δημιουργία της, αποστολή της Ambre Solaire είναι να προστατεύσει την επιδερμίδα από τη βλαβερή ακτινοβολία με πρωτοποριακά προϊόντα, αποτελεσματικά αλλά και εύχρηστα, καθώς και να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο σχετικά με τους κινδύνους του ηλίου.Η Ambre Solaire έχει λανσάρει καινοτόμα προϊόντα που προσφέρουν ολοένα και υψηλότερη προστασία, ενώ ήταν η πρώτη που έθεσε στο στόχαστρο τις ακτίνες UVA με το σύστημα αντηλιακής προστασίας Mexoryl. Τα σημερινά προϊόντα περιέχουν τα πιο προηγμένα αντηλιακά φίλτρα, αποτελεσματικά ενάντια στις ακτίνες UVA και UVB, ακόμη και στις μεγάλου μήκους κύματος UVA. Όντας απόλυτα προσηλωμένη στην υγεία του δέρματος και υποστηρικτής της Ευρωπαϊκής Αντικαρκινικής Ένωσης (ECL) από το 2006, η Ambre Solaire είναι η Νο 1 μάρκα στην ΕΕ σε ό,τι αφορά την αντηλιακή προστασία για ευαίσθητες επιδερμίδες*.Με το πρωτοποριακό ερευνητικό της έργο, την αφοσίωση στην επιστημονικήπρόοδο και τη δέσμευση για αύξηση της ευαισθητοποίησης, από κοινού με την ECL, «κανείς δεν κάνει τον ήλιο ασφαλέστερο» από την Ambre Solaire.


ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ THN AMBRE SOLAIRE?

beauty, sun protection, cosmeticsdelux, ambre solaire