Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

FREZYDERM για ξένοιαστο καλοκαίρι και στο πρόσωπο...!

Ξέγνοιαστο Καλοκαίρι και για το πρόσωπό μας!

Ο Ιούνιος έφτασε και το καλοκαίρι είναι επίσημα εδώ! Ήρθε η ώρα λοιπόν να απολαύσουμε τις ζεστές ακτίνες του ήλιου και να ξεχυθούμε στις παραλίες. Για να είναι η έκθεση στον ήλιο σκέτη απόλαυση, επιλέξτε το ιδανικό προϊόν μέσα από την αντηλιακή σειρά Sun Screen της FREZYDERM.

Η σειρά αντηλιακών προσώπου Sun Screen της FREZYDERM, προσφέρει ευρεία γκάμα προϊόντων, ώστε να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει και να χαρείτε άφοβα το φιλί του ήλιου! Η ειδική σύνθεση της προφυλάσσει την επιδερμίδα μας από την πρόωρη γήρανση, που εκδηλώνεται με ρυτίδες, αφυδάτωση και σκούρες κηλίδες και το κυριότερο, αποτρέπει τη δημιουργία μελανώματος. Με πουδρέ υφή και ανάλαφρη αίσθηση τα προϊόντα απλώνονται εύκολα, δεν κολλάνε και κυρίως, δεν αφήνουν λιπαρότητα και λευκή χροιά!



Όσες από εσάς έχετε αρκετά ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μία αντηλιακή κρέμα προσώπου με πολύ υψηλό δείκτη SPF, όπως την Sun Screen Face Cream SPF 50 + . Αυτό που την ξεχωρίζει είναι η μη λιπαρή υφή της, χάρη στην οποία απλώνεται άμεσα και σε ταχύτερο χρόνο, δεν αφήνει λευκή χροιά αλλά προσφέρει ευχάριστη αίσθηση άνεσης στο δέρμα.

Για μεσαίους φωτότυπους, επιλέξτε τη Sun Screen Face Cream SPF 30, η οποία προστατεύει την επιδερμίδα όσων παραμένουν αρκετό χρόνο στον ήλιο ή τη θάλασσα. Όπως όλα τα προϊόντα της σειράς, θωρακίζει το DNA και προλαμβάνει τις επιπτώσεις της ηλιακής ακτινοβολίας και των περιβαλλοντικών ρύπων.

beauty, face product, sun screen, frezyderm