Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

FREZY DERM...ξεδιψά το δέρμα μας!

Οι μοναδικές στιγμές κάτω από τον ήλιο, μας χαρίζουν καλή διάθεση και ευχαρίστηση. Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και με την επιδερμίδα μας. Ο ήλιος, οι υψηλές θερμοκρασίες, ο αέρας και το νερό την ταλαιπωρούν και την αφυδατώνουν. Είτε κατά τη διάρκεια της ημέρας, είτε επιστρέφοντας στο σπίτι, νιώθουμε το δέρμα μας να «τραβάει». Χρειάζεται λοιπόν επιπλέον φροντίδα για να «ξεδιψάσει» και να ανακουφιστεί αλλά και για να δώσουμε στο μαύρισμά μας μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. 
 Φροντίδα της επιδερμίδας που «διψά» κάτω από τον ήλιο από τη FREZYDERM 
Η χρήση ενός after sun μετά το ντους είναι τόσο σημαντική όσο και η χρήση αντηλιακού στην παραλία! O ενυδατικός αφρός προσώπου και σώματος, After Sun Mousse της FREZYDERM, δημιουργεί μια αίσθηση δροσιάς και απαλύνει από τους ερεθισμούς. Η σύνθεσή του με D-Panthenol και Βιταμίνη E, αναπλάθει και φροντίζει εντατικά την ταλαιπωρημένη και ερεθισμένη από τον ήλιο και το αλάτι επιδερμίδα ενώ παράλληλα την ενυδατώνει σε βάθος, αφήνοντάς της απαλή και μεταξένια. Η δράση του όμως δεν σταματά εκεί καθώς, παράλληλα, προστατεύει από τους παράγοντες που προκαλούν φωτογήρανση. Η πλούσια και ανάλαφρη υφή του, που θυμίζει σαντιγί, απλώνεται ομοιόμορφα και απορροφάται άμεσα, αφήνοντας ένα πολύ διακριτικό και δροσερό άρωμα.
Είτε στην παραλία είτε μετά, περιποιηθείτε την επιδερμίδα σας εύκολα και γρήγορα και απολαύστε τα υπέροχα καλοκαιρινά βράδια με επιδερμίδα απαλή, δροσερή και ενυδατωμένη, φυσικά με FREZYDERM!


Κατά τη διάρκεια της παραμονής μας στην παραλία, ένα ψιτ είναι αρκετό για να δροσίσουμε την καταπονημένη από τον ήλιο επιδερμίδα μας! Το καταπραϋντικό νερό για πρόσωπο και σώμα της FREZYDERM Anti Thermal Water Mist, χάρη στην καινοτόμο σύνθεσή του που στηρίζεται στις άριστες ιδιότητες της Ακακίας και των εκχυλισμάτων από φύκια, χωρίς parabens, προσφέρει αποτελεσματική ενυδάτωση, ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, αύξηση του κολλαγόνου και της ελαστικότητας της επιδερμίδας, ενώ ταυτόχρονα βοηθά το δέρμα να προσαρμόζεται καλύτερα στην αύξηση της θερμοκρασίας. Η καινοτομική του airless συσκευασία με την ειδική βαλβίδα, επιτρέπει ομοιόμορφο συνεχή ψεκασμό για εύκολη εφαρμογή όσες φορές απαιτείται δροσιά και ενυδάτωση στο πρόσωπο ή το σώμα. Σε περίπτωση που έχει προηγηθεί εφαρμογή αντηλιακού, το Anti Thermal Water Mist ψεκάζεται μετά από 15 με 20 λεπτά.

frezy derm, cosmeticsdelux, beauty, sun protection