Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

DIY; CAKE STANDS

DIY: Cake Stands!

Φτιάξτε μόνοι σας εύκολα, γρήγορα και οικονομικά stand γλυκών και φρούτων και δώστε αέρα ανανέωσης στην τραπεζαρία ή την κουζίνα σας...
Θα χρειαστείτε:
Ποτήρια, φλιτζάνια και πιάτα σε διάφορα μεγέθη
Ένα πιστόλι σιλικόνης
Extra sticks κόλλας
Tip: Βεβαιωθείτε ότι τα μπολ που θα επιλέξετε είναι αρκετά πλατιά ώστε να υποστηρίξουν πιάτο που θα βάλετε από πάνω τους, έτσι θα είναι ανθεκτικό και σε θέση να υποστηρίξει το βάρος του φαγητού.
Εφαρμόστε μια λεπτή στρώση κόλλας στην περιφέρεια του πάτου του μπολ ή της κούπα (η βάση του stand). Εργαστείτε γρήγορα, καθώς η ζεστή κόλλα από το πιστόλι σιλικόνης στεγνώνει γρήγορα.


Αμέσως μόλις το στρώμα της κόλλας έχει εφαρμοστεί, τοποθετήστε στην βάση το πιάτο που πρόκειται να είναι η κορυφή του stand. Πιέστε ελαφρά και κρατήστε το για λίγα δευτερόλεπτα, ενώ η κόλλα στεγνώνει. Αφήστε την κόλλα να στεγνώσει καλά για τουλάχιστον μισή ώρα πριν από τη χρήση ή τη μετακίνηση του stand.


Πειραματιστείτε με διάφορα χρώματα και σχέδια σερβίτσιων, παλιών που δεν χρησιμοποιείτε πια για μεγαλύτερη ποικιλία στο τραπέζι σας!






Συμβουλή: Μπορείτε να «αποσυναρμολογίσετε» το stand σας και πάλι αργότερα, αν το επιθυμείτε. Απλά τοποθετήστε το στην κατάψυξη για μισή ώρα για να συρρικνωθεί και να σκληρύνει η κόλλα και μετά είναι εύκολο να ξεκολλήσουν.
Η κόλλα θα σας κρατήσει για πολλές χρήσης του stand, εάν το προσέχετε. Μετά την χρήση πλύνετε προσεκτικά το stand με ζεστό νερό.
Αντιγόνη Λεοντή
Αναδημοσίευση κειμένου και φωτογραφιών από την  
Photo: pinterest.com
Περισσότερα posts της Αντιγόνης στο decolife-mag.blogspot.gr