Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Dior Eau Sauvage - Tribute to a Legend



Γεννημένο το 1966, το Eau Sauvage εξακολουθεί να είναι τόσο ζωηρό και διαχρονικό όσο ποτέ.

Σήμερα γιορτάζει μισό αιώνα με μια φυσικά χαλαρή στάση και νεωτερισμό με ύφος, προσφέροντας την διαφημιστική του ιστορία με μια όμορφη, διασκεδαστική ταινία, η οποία είναι τόσο φρέσκια και κομψή όπως το άρωμα που την ενέπνευσε.

Χρώματα ξεπηδούν και εικόνες τρέχουν, με νεύμα και αναφορές στην χιουμοριστική και pop αισθητική της δεκαετίας του 1960, ενός αρώματος που γεννήθηκε στην Grasse, το οποίο έγινε το στολίδι της γαλλικής αρωματοποιίας.

Ο Alain Delon, το απόλυτο είδωλο του Eau Sauvage, παρελαύνει την θεϊκή ομορφιά του, παίζοντας με μεταμορφώσεις, με τα χαρακτηριστικά του να εμφανίζονται σε όλα τα πρόσωπα που αποτελούν την ιστορία αυτού του αρώματος.

Αποπλανητικός, με ανησυχία, πλησιάζει την πισίνα πριν διαφύγει στο αγωνιστικό του αυτοκίνητο. Ακόμα πιο απρόσμενα, γίνεται ο διάσημος Anatole, που πρώτη φορά απεικονίστηκε σε ένα έργο του René Gruau, με μια μεγαλειώδη ανεμελιά καθώς περιφερόταν γυμνός, φωτογραφήθηκε στην μυστικότητα του μπάνιου του. Στη συνέχεια, ο ίδιος ενσαρκώνει "τον άνθρωπο στην μπάρα", εξίσου διάσημη εικόνα του Dominique Issermann, πιο μυστηριώδης και χαρισματικός από ποτέ. Αυτή η κομψή και αμέριμνη ταινία, όπου ο Corto Maltese περνάει άτακτα ως μια αναπάντεχη ομορφιά και βλέπει θηλυκές καμπύλες να μεταμορφώνονται ώστε να ενσαρκώνεται καλύτερα η σέξι ψυχή αυτού του απαράμιλλου "Eau".

Μια συλλογή από συμβολικές εικόνες που σχετίζουν την πλούσια ιστορία ενός αρώματος που συνεχίζει να βασιλεύει στα μπάνια των ανδρών σήμερα.

Ρυθμός, κομψότητα και γοητεία.

Η εικονογράφηση ενός αιώνια ακαταμάχητου, Eau Sauvage.

Dior,  Eau Sauvage,  cosmeticsdelux, parfums