Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

DIONE, by FRESH LINE και η μέρα αρωματίζεται με δροσιά...!

Dione by Fresh Line. Photo by CosmeticsDelux
              
       Είναι καλοκαίρι, μια εποχή που θαρρεί κανείς πως η φύση, μαζί με τις ακτίνες του           Ήλιου και τη ζέστη, μας χαρίζει λάμψη, δροσιά, ακτινοβολία.
Καθώς οι δραστηριότητές μας είναι περισσότερο αυξημένες, αυξημένες είναι και η ανάγκη του δέρματός μας για φροντίδα, περιποίηση, ενυδάτωση, προϊόντα προσεκτικά επιλεγμένα και ιδιαιτέρως αποτελεσματικά.
Από  εκείνα που προτιμώ προσωπικά, για όλες τις εποχές του χρόνου, για να λέμε την αλήθεια, είναι τα προϊόντα της Fresh Line που δίνουν πάντα όλα όσα υπόσχονται. 
Ανάμεσα σε εκείνα που θεωρώ "διαχρονικά" και τα έχω σχεδόν πάντοτε μαζί μου, όπου και αν πάω, σε περίπτωση που χρειαστεί να ταξιδέψω, είναι τα προϊόντα της σειράς Dione. 3 από αυτά, υπάρχουν στη φωτογραφία, πιο πάνω, και είναι τα ...
ΔΙΩΝΗ, Soothing & Nurturing Cream Wash,

Καταπράυνση & Φροντίδα  (πρώτο αριστερά, στη φωτογραφία)

Κρεμώδες Αφρόλουτρο 250ml / 60ml
Αφρόλουτρο με πλούσια σύνθεση ειδικά σχεδιασμένο για το ευαίσθητο δέρμα. Προσφέρει καταπραϋντικές και ηρεμιστικές ιδιότητες, ενώ ήπιοι αφριστικοί παράγοντες καθαρίζουν απαλά την επιδερμίδα. Παράλληλα αφήνει ένα υπέροχο, ντελικάτο και χαλαρωτικό άρωμα από τριαντάφυλλο και βανίλια. Η βρώμη προσφέρει μαλακτική δράση, ενώ ενυδατικά λάδια όπως το ελληνικό βιολογικό ελαιόλαδο ενυδατώνουν και θρέφουν το δέρμα. Είναι εμπλουτισμένο με εκχύλισμα αλθαίας και καλέντουλας που σε συνδυασμό με το αιθέριο έλαιο χαμομηλιού προσδίδουν ηρεμιστική και αντιφλεγμονώδη δράση ενισχύοντας τον προστατευτικό μανδύα του δέρματος. Ένα σύμπλεγμα βιταμινών προσφέρει αντιοξειδωτική δράση. Για όλους τους τύπους δέρματος. Με άρωμα χωρίς αλλεργιογόνα. (περισσότερα, σε παλαιότερη ανάρτησή μου, εδώ)

ΔΙΩΝΗ,  Soothing & Nurturing Body Milk, 

Καταπράυνση & Φροντίδα  (δεύτερο από αριστερά, στη φωτογραφία)
Γαλάκτωμα Σώματος 250ml / 60mlΉπιο, λεπτόρρευστο γαλάκτωμα σώματος, ειδικά σχεδιασμένο για το ευαίσθητο δέρμα. Είναι εμπλουτισμένο με φυτικά ενυδατικά έλαια, όπως ελληνικό βιολογικό ελαιόλαδο, λάδι αβοκάντο και αμυγδαλέλαιο, τα οποία είναι πλούσια σε λιπαρά οξέα και χαρίζουν απαλή και λεία επιδερμίδα. Το αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλου αναζωογονεί και προωθεί τη συναισθηματική ευεξία, ενώ το αιθέριο έλαιο χαμομηλιού και το εκχύλισμα καλέντουλας καταπραΰνουν τους ερεθισμούς. Η λεβάντα εξισορροπεί το σώμα και το πνεύμα. Περιέχει εκχύλισμα βρώμης και αλθαίας, γνωστά για τις μαλακτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Το άρωμα δεν περιέχει αλλεργιογόνα και αφήνει το δέρμα υπέροχα αρωματισμένο.
Χρήση: Συνδυάστε το με το Διώνη Body Splash κατά τη διάρκεια της ημέρας, για να ανανεώσετε και να ενισχύσετε το άρωμα. 
Διώνη, 
Καταπράυνση & Φροντίδα 
Body Splash 100ml
Δροσιστικό και αναζωογονητικό body splashειδικά σχεδιασμένο για το ευαίσθητο δέρμαΜε  αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλου και λεβάντας που τονώνουν την επιδερμίδα κατά τη διάρκεια της ημέρας
 Είναι εμπλουτισμένο με επιλεγμένα καταπραϋντικά και ηρεμιστικά φυτικά εκχυλίσματα,όπως αλθαίαχαμομήλικαλέντουλα και βιολογική αλόηΤο εκχύλισμα βανίλιας προσθέτει μία γλυκιά ζεστή νότα στο άρωμα του τριαντάφυλλου που αφήνει το δέρμα υπέροχα αρωματισμένο. Άρωμα χωρίς αλλεργιογόνα.
"Δοκιμάστε τα, ιδίως ύστερα από μια πολύ ζεστή ημέρα, λίγο πριν ξεκινήσετε τις πρωϊνές σας δραστηριότητες ή το βράδυ, πριν πέσετε για ύπνο, νοιώστε το δέρμα σας να δροσίζει και να ενυδατώνεται, νοιώστε το άρωμά τους να σας ευεργετεί διακριτικά και θα με θυμηθείτε. Άν μάλιστα θέλετε, μοιραστείτε τη γνώμη σας μαζί μου στο cosmeticsdeluxblogspot@gmailcom και μαζί, πείτε μου αν θέλετε να τη δείτε δημοσιευμένη. Σας περιμένω...
Ειρήνη "
beauty, fresh line, cosmeticsdelux, body products